Scudo Sports

Siz Olsanız Yapabilir misiniz?

Scudo
@Ertuğrul

yarışta tekniği videolardan öğrenmeye çalışan bir kişi ilk defa sizi gördüm ben açıkcası videolardan teknik öğrenilmez parkura girmeden teknik öğrenilmez bu videodada teknik neymiş onu anlayamadım yokuş aşağı rampadan denize zıplıyorlar tekniğini açıklarmısın bana merak ettim teknik öğreniyormuşsun ya bisikleti altından bırak o bir tarafa düşsün sen bir tarafa düş :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazgan
bu ecnebilerin eğlence anlayışlarına hayranım bizde böyle bir ortam olsa oturup balık tutarız en fazla hadi bisiklet olsa rampa olmaz yapamayız. adamlar ne güzel ortam yapmış. daha farklı bisikletle rampaya daha hızlı girmek daha eğlenceli olur.

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
@Orhanalkaya

Siz bisiklet sürmeyi ilk biniştemi öğrendiniz ? Elbette önceden izlediniz, gözlem yaptınız ve daha sonra sürdünüz. Taktikte aynı şekilde, önce görürsünüz taktiği, anlarsınız daha sonra denersiniz :)

@Orhanalkaya

Bundan teknik öğrendim demedim ki, yarışlar için videolar izlerken bunu buldum dedim. Bide Onur bey yeterince açıklamış ama birde şu var direk bilmediğiniz bir şeyide öğreniyorsunuz mesela bir merida videosundan selenin tam arkasına geçme tekniğini görmüştüm şu an uyguluyorum (tekere oturmadan hemen önce) vs. gibi birçok basit ama etkili teknik öğrendim. 29" lastiklerin olmazsa olmaz olduğunu öğrendim. Kendi kendime öğrendiğim şeylerde çok fazla mesela vücudu amortisör gibi kullanmak bu konuda çok iyiyim çünkü amortisörsüz bir bisikletim var. Ama birebir öğrenmede haklısınız parkur tecrübesi önemli onuda ormana girerek hallediyoruz. :)

Paylaştığın için teşekkürler ertuğrul , çok güzel bir video.

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Valla bana atlamak için bisikleti versinler bn yaparım harika bişey :D

@Onur Gençoğlu

bir taktiği ilk geliştiren kişi birisinden görüpte onun ilkini geliştiremez bu bir beceridir,evet bisikleti 3 yaşımdan beri sürerim ve ilk binişte öğrenmedim ama kimseyi de kalkıp izlemedim.

Geri