Siz olsanız hangisini seçersiniz?

İlker Karakuş

Daimi Üye
Tepki
79
Bisiklet
Canyon
Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum salcano xrs 030 tiagra bisikletimi değiştirmek istiyorum. Seçeneklerim şunlar;

(link)

Canyon u çok seviyorum rengi ve asaleti beni cezbediyor. Avantajlı getirme yollarını başaramadım ne yazıkki Türkiye den sipariş yoluyla almayı düşünüyorum kargo ve kdv dahil fiyatı 4000 tl civarında.

(link)

Lapierre sensium - 200 iyi bi iskontoyla 3200 tl ye alabiliyorum. Ağırlığı konusunda net bi bilgi bulamadım canyondan ağırdır diye tahmin ediyorum ve jant seti rs 010 canyondaki mavic aksium a göre daha alt seviyede galiba.

Evet arkadaşlar iki bisikletten birini seçmem konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim bu özelliklerde bu fiyatlarda başka alternatiflerde olabilir ama kafamı daha da fazla karıştırmak istemiyorum. Artık bir an önce siparişimi vermek istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Scudo

Osman Kıtay

Forum Bağımlısı
Tepki
1.090
Bisiklet
Fuji
Bisiklet fiyatı 1500 Euroyu geçerse beyanname açtırmanız gerekir..

İlker Karakuş

Daimi Üye
Tepki
79
Bisiklet
Canyon
Bisikletin fiyatı 1091 euro gümrük işlemleri bu fiyat üzerinden değerlendiriliyor. kargo ve %18 gümrük vergisiyle birlikte 4000 tl ye çıkıyor fiyat

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.959
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@İlker KARAKUŞ

İki bisiklet de aynı ayarda sayılır. Mavic Aksium ile RS10 jant arasında çok büyük bir fark yok geri kalanı zaten aynı.
4000 lira verecek potansiyeliniz varsa ben 3200'e Lapierre alıp 800 liraya sağlam bir jant alırdım.

İlker Karakuş

Daimi Üye
Tepki
79
Bisiklet
Canyon
Teşekkür ederim Hakan bey bu duruda ağırlık olarakta 750 gr. lık bir fark oluyor birde (link) lapierre ni şu modeli var jant olarak ta canyonla aynı ağırlıkta 7,8 kg gösteriyor oda aynı sayılır canyonu xelius-efi-100 ile kıyaslamak daha doğru olur galiba.

Samet POLAT

Daimi Üye
Tepki
160
Bisiklet
Eddy Merckx
Lapierre derim. 800tl fark az değil. 800tl ye 2.el de sıfıra yakın çok güzel jant setleri denk geliyor.

İlker Karakuş

Daimi Üye
Tepki
79
Bisiklet
Canyon
RS 010 jant çok alt seviye kalmıyorsa mavic aksium a göre dediğiniz gibi lapierre almak daha mantıklı. ama canyonunda ayrı bi havası var.

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.959
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@İlker KARAKUŞ
Canyon'un havası bence de ayrı evet ama Lapierre alıp 800 liraya sağlam bir jant takımı alınıp, Canyon'un ağırlığına düşülebilir.
Mantık Lapierre, kalp Canyon diyor herhalde. :D

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Ütsü

İlker Karakuş

Daimi Üye
Tepki
79
Bisiklet
Canyon
Evet kardeş aynen öyle oluyor lapierre nin xelius efi 100 modeli canyonla neredeyse aynı ağırlıkta jant seti de aynı fiyatı da aynı sayılır ama onunla canyon arasında bile tercih yaparken canyondan vazgeçemiyorum. yine kafam iyice karıştı.

RS 010 ile mavic aksium kıyaslandığı zaman arada çok büyük bi fark yok galiba?