Scudo Sports

siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

eray akyol

Forum Demirbaşı
Tepki
158
bende sedona 711 v mtb bisiklet var ancak turlarımın büyük çoğunluğu asfalt üzerinde olduğundan tekerleklerimi maxxis detonator ince ve dişsiz lastiklerle değiştirdim. fakat bisikletimi arazide de kullanmak istediğimden ikinci bir teker seti almayı düşünüyorum. bu sayede araziye gideceksem dişli lastikler asfaltta devam edeceksem düz lastikler kullanma düşüncem var. sizin de böyle bir yönteminiz var mı ? bu işi nasıl hallediyorsunuz ?

Scudo
böyle yapacağına kardeş,otomobillerdeki dört mevsim lastikler kullan.Dişsiz lastiğin sana asfalt zeminde şu zararları olacak;hafif ıslak yerlerde kayabilirsin,fren esnasında lastik yere tutunmakta zorlanacağından,durma mesafen uzar.

Ben Schwalbe Maraton 1.75 kullanıyorum araziyede giriyorum asfalttada gidiyorum , daha kış geçirmedi lastikler kış performansını merak ediyorum

ilk aldığımda bisikletin üstünde cst marka bi lastik vardı. düz yolda çok performans vermediğinden değiştirip maxxis detonator aldım. Allah var asfaltta harika arazide de çok zorlamıyor ama çok dik yerlerde patinaj çekiyorum bir de lastiğin patlamasından korkuyorum arazi koşullarında

Geri