ben bi carraro big827 almak için 9 aydır para biriktiriyorum yememden içmemden okul harçlığımdan herşeyi kestim ama hala 300 tl eksiğim var vahiylerlemi indiriyosunuz o specializedleri
kimimizin maddi durumu iyi
kimimiz bisiklet hastası çoluk çocuğu aç bırakıyor
benim gibiler çalıştığı halde bekliyorlar da bekliyorlar. uygun fiyatı bulunca biraz da para biriktirince alıyorlar ama specialized veya cannondale olmuyor o bisiklet.
aileden destek yoksa ya da kısıtlıysa öğrenciyken zor. öğlen yemeklerini pas geçtiğimi bilirim.
@EmirSen Hırsızlık yapmıyoruz ya Gerçi ben konuşmayayım, sizin almak istediğiniz bisikletin yarı fiyatı olan bir bisikleti (çok da memnun olarak) kullanıyorum. 9 ay bekleyene kadar uygun fiyatlı alıp tüm yaz pedallayabilirdiniz üstelik. -"Ama almışken daha iyisini alayım." dediyseniz bu işin sonu yok gibi.
Ha dertlenip de "ulan bi bisiklet alıp da binemedim iyi mi!" diye düşünüp hüznünüzü bu başlıkla paylaşmak istiyorsanız, o ayrı mesele. Sabretmek de iyidir.
@EmirSen
Yemeden içmeden okul harçlığımdan biriktiriyorum demişsin sevgili kardeşim ama ; profilinde yaş 27
Nasıl oluyor hangi okulda okuyorsun bizi bi aydınlatsana ...
bir ay aralıksız beş vakit namaz kılıyosun bir ayın sonunda yastığının altına elli kuruş bırakıyosun sabah uyandığında specialized perisi yastığının altına s-worksu bırakmış oluyo bu kıyağımı da unutma herkese sölemem (tövbe tövbee)