Scudo Sports

Siz forumumuza sponsor firmalardan hangisini tercih ediyorsunuz?

Siz forumumuza sponsor firmalardan hangisini tercih ediyorsunuz?

• KAÇKAR BİSİKLET

• DELTA BİSİKLET

• YEŞİL BİSİKLET

• BİKE AND OUTDOOR

• ERDOĞANLAR BİSİKLET

• AKTİF PEDAL

• SUNDU BİSİKLET

• E-BİSİKLET

• Toplam katılım
    120
Oyum Erdoğanlara gitti.

1200 liralık alışverişimde oldu 20 liralıkta. toplam 9 tane alışveriş. 1 tanede alış yaptım :D İhtiyacınız olan bir ürünü maddi durumdan alamıyorsanız size parçayı göndeririyorlar. tabiiki durumunuz olunca ödemek kaydıyla ;) ben gerçekten çok memnunum.

daha önceden delta ve bike&outdoor dan alışveriş yaptım onlardanda memnum kaldım ama Erdoğanlar farklı :)

Scudo
Ne güzel Bir kişinin mahalle bisikletçisi dışında herkes piyasadaki şirketlerden memnun.

ben yaklaşık 5 yıldır müşterisi olduğum Kaçkar Bisiklete verdim oyumu.Çok bisikletler topladık çok gece 12 lerde kapattık ço kdükkanlarını değiştirmişliğim internet sitelerini düzenlemişliğim dükkanı kapatıp kafe bahçede takılmışlığım vardır kaçkar ailesiyle :) Kimse kızmasın ama diğerlerinde cebimde para olmadığında bu ilgiyi pek göremedim malesef :) Sö<üm istanbuldaki bisikletçileri kapsamaktadır tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Peki ya foruma sponsor olmayan firmalar hakkındaki yorumumu da buradan yazabilir miyim?

Yukarıdaki firmaların hemen hemen hepsiyle de alışverişim olmuştur. Ve hatırladığım kötü bir anım da yok çok şükür. Ve telefonla görüşmelerimde hepside müsait oldukları ölçüde ilgilenmişlerdir.

Fakat benim kıstasım biraz daha farklı olacak.Çünkü bir mağaza ile samimiyetiniz sadece sizi bağlar. Genel çoğunluğu ilgilendiren bir yorum olmaz. Kimimiz mağazaya gidip alış-veriş yapma fırsatı bulabilirken, kimimiz iki boyutlu fotoğrafların yanında gelişi güzel yazılmış iki teknik özellikle yetinmek zorunda kalabiliyoruz. İnternette büyük bir şansa daha önceden birinin büyük bir öz veriyle objektif olarak yazdığı bir yorum yada test yazısı varsa cidden şanslıdırız.Yada telefonla bi şekilde derdimizi anlatmaya çalışırız. Sağolsun mağazadaki ilgilenen şahıs ise kırk takla atarak derdimizi anlamaya ve çözüm sunmaya çalışırlar. İşte bu açıdan bizim gibi uzakta olan insanlara en doğru sağlıklı bilgilerle, güncel ürünleri sunabilen firmayı Erdoğanlar bisiklet olarak görüyorum.(İnternet sitesi olarak) Sonrasında Delta, Kackar, Bike and Outdoor, v.s gelir

Ama hoşgörü,cana yakınlık, müşteri memnuniyeti v.s kriterlerde eminim her bir firma kendi çaplarında birbirleri ile yarışıyordur. Ama genellemeye baktığımda Erdoğanlar bisiklet bir adım öne çıkıyor. Diğer firmalarında eksik oldukları kısımlardan ders alıp çalışma başlatmalarını temenni ederim.

Son olarak bisiklet firmalarını genel olarak değerlendirdiğimde yakın zamanda yaşadığım bir olaydan sonra değerlerini bir kat daha anladığımı söyleyebilirim. Marmot giyim ürünlerinde %50 indirim olmasını fırsat bilerek bir ceket aldım. Ceketin bana gelmesi ayrı bir olay, bedenin büyük gelip geri gönderdikten sonra tekrardan bana gelmesi ayrı bir olaydı. Abartmıyorum parayı yatırdığım tarihten itibaren 1 ay rahat geçti. Umarım yarına elime ulaşacak. Tabii burada eleştirdiğim nokta zaman dedil. Çok sıradışı aksilik yaşamış olabilirler .Fakat ilk ihmalden sonra uyarıp iletişim bilgilerimi verdiğim halde beni bilgilendirmediler. Ve bu iç kere tekrarladı. Bahsi geçen firma bir çoğunuzun outdoor mağazası deyince ilk aklınıza gelecek mağazalardan. O yüzden bisiklet firmalarımızın değerini bir kez daha anlamış bulunuyorum. Yaptığımız spor ve mağazalarımızla çok şanslıyız. Değerini bilelim ;)

her ne kadar erdoğanlar bisikletden alışveriş yapmasamda oyumu erdoğanlar bisiklete verdim kaçkar bisiklete ne kadar teşekkür etsem azdır

Bisiklete başladığımdan bugüne kadar müşterisi olduğum ve suandada çalıştığım yer olan Kaçkar bisiklete veriyorum oyumu:) Anlayışlı, sıcak ve öğretici yönününde payı büyük tabiikide.

benim oyum erdoğanlar bisiklete.7 kere sipariş verdim hepsi sorunsuz bir şekilde elime geçti. deltanın internet sitesini güncellemesi lazım. 4 defa siparişim oldu hiçbiri istediğim ürün olmadı.siparişi yaptıktan 1 gün sonra arayıp istediğiniz ürün elimizde yok başka verelim dediler

İnternetten yapılan alışverişlerde sipariş vermeden önce firmayı arayıp ürün stok bilgisini ve de ürünü temin edip edemeyeceklerini mutlaka öğrenmek gerekiyor. Kendim internetten yapacağım her alışverişimde mutlaka firmayı arar ürün bilgisi alır ve öyle sipariş veririm.

haklısınızda artık internet çağındayız,sitede ürün elde yoksa altına küçük bir not düşmek çokmu zor?her seferinde de mağaza aranmazki.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Geri