Scudo Sports

Siyahi bisikletçi var mı?

Scudo
@kolbe

Zencilerin kasları beyazlara göre genetik olarak daha güçlüdür, kemikleri de beyazlara göre daha ağırdır. Sebebi vücutlarında salgılanan erkeklik hormonunun genetik olarak daha fazla olmasıdır. Yani zenciler bisiklet gibi dayanıklılık gerektiren spora yönelseler daha başarılı olurlar. Ancak ne hikmetse bisiklet sporuyla pek ilgilenmiyorlar. Belki de işin arkasında sosyo kültürel sebepler vardır. Örneğin bazı ilahi olmayan dinlerde et yemek yasaktır. Halbuki et vücut için çok faydalı bir gıdadır. Bisiklet de insan vücudu için çok faydalıdır. Eskiden bazı cahil insanlar bisiklete binen insanları cin çarptığını düşünürlermiş. Bu ve buna benzer bazı sebeplerden dolayı da bisikletle ilgilenmiyor olabilirler.

İYİ PEDALLER

resimleri ekleyen d.berklay a teşekkürler ve diğer ilgilenen arkadaşlarada teşekkürler merakımı giderdim benimle beraber birçok kişininde kafasında soru işareti kalmadı galiba:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
harbiden zeni bisikletli varmış
ama şunu söyleyeyim olay tamamen kültürel sanırım

mesela bir fransız forumunda türk bisikletçi var mı acaba diye başlık açsalar sanırım buradaki gibi aa varmı acaba olur yanılıyor muyum?

vala bende merak etmiştim sonunda gözlemlediklerimize şahit olduk:in:

Rock-Metal tarzı müziklerde de zenci göremezsiniz. Özellikle heavy metal ve metal tarzlarında zenciler yok. Hatta metal için bu yüzden 'beyaz müziği' denildiğini duymuştum. Böyle de ilginç bir olay var işte. Bazı dallarda zenciler ya hiç yok ya da çok azlar. Bence kültürel.

• Beğen
Tepkiler: Murat Koç
@Enes Gül

guney afrika'daki bi mtb turnuvasini bayanlar karegorisinde cinli kazandi.

@akifberkant
Sepultura'nın Max den sonraki vokal i zenci.

@d.berkay bu paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Konu eski ama yazma durumunda kaldım çünkü mevcut fotoğraf instagram hesabımızda paylaşıldı.

@akifberkant

Siyahilerin böyle bir müzik türünde olmasına gerek yok, ihtiyaçları da yok. Çünkü böyle tür müzikleri başlatanlar zaten siyahiler. Jimi Hendrix, Tony MacAlpine, Greg Howe, Chuck Berry, Tracy Chapman, Freddie King gibi dev isimler bu tür müziklerin öncüleridir. Ayrıca bakınız;

38263 dosyayı görüntüle

Jimi Hendrix :)

Bu arada, ABD'de genelde r&b ve rap hiphop gibi şeyler çok popüler olduğu için, siyahi gitaristler ve müzisyenler pek ön planda kalmıyorlar maalesef.

Düzeltme: Kelime/isim

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/24/2608EBE100000578-2966824-image-a-82_1424783419072.jpg
(link)

Geri