Scudo Sports

Siyah veya kahverengi brook's sele..

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
uygun fiyatlı ve temiz olmak kaydıyle siyah veya kahverengi renkte brook's sele aranıyor.. brook's'un herhangi bir modeli(yaylı/yaysız farketmez) olabilir..
selamlar..

Scudo
arama ilanım günceldir.. selamlar..

arama ilanım günceldir..

arama ilanım günceldir..

uygun fiyatlı ve temiz olmak kaydıyle siyah veya kahverengi renkte brook's sele aranıyor.. brook's'un herhangi bir modeli(yaylı/yaysız farketmez) olabilir..
selamlar..

selamlar..

selamlar..

selamlar..

selamlar..

uygun fiyatlı ve temiz olmak kaydıyle siyah veya kahverengi renkte brook's yaylı klasik sele aranıyor..
selamlar..

Kardeş uygun derken kaç para geçiyor aklından? Yaklaşık 250-300 tl civarı fiyatları.

Cem Bey arayan bulur demişler.. yeter ki arayın hiç de o dediğiniz rakamları bulmayabiliyor.. 2. El aradığımı belirtmiştim.. sizin verdiğiniz rakamlar sıfır fiyatlarıdır ve verdiğiniz rakamların çok üstüne çıkabilmektedir.. Konyadan bugün bir adet Brook's'un klasik modeli olan yaylı B-66 aldım.. hem de 100 tl.. 2. el ama oldukça temiz bir ürün.. bu seleyi 52 model raleigh marka bisikletime takacağım.. ama bana bir kaç tane daha lazım.. o yüzden arama ilanımı güncel tutuyorum.. ilginiz için teşekkür eder bol pedallamalar dilerim..

Yeni verdiğim sipariş var, Brooks Flayer Special, siyah, kutusunda duruyor takılmış veya kullanılmış değil. 20 martta sipariş verdim, 20 nisanda gümrükten teslim aldım. Aldığım fiyata veririm. Amacım Brooks B17 (yaysiz) modelini almak. Fiyatı hesaplar size mesaj atarım.

mahsus bey özelden mesaj attım.. selamlar..

Geri