Scudo Sports

siyah sidi bullet 2 41 numara

haydarpasa781

Forum Demirbaşı
Tepki
253
Merhaba arkadaşlar bisiklet kazası yapmış olduğumdan bu ilanı hasta yatağımdan açıyorum ve artık bisiklete binmeyeceğimden tüm parça ve aksesuarlarımı satıyorum bu ayakkabıyı bir arkadaşımdan almıştım sadece 2 yarış koştu amatör olarak ve bende hobi amaçlı bir kullanım ile geçen ve bu yaz olmak üzere 2 sezon toplamda bir eskime payı vardır ayakkabı 41 numaradır fakat bilindiği üzere spd ayakkabı kalıpları farklılık gösterebiliyor ben normal spor ayakkabı giydiğimde 40-41 giyiyorum ona göre plan ve hesap kurulabilir alıcıya şimdiden hayırlı olsun...

Not : Lütfen fiyatla oynamaya çalışmayınız fiyat sondur...

Fiyat : 130 Lira
Kargo : Alıcıya ait
Ücret : Ptt havalesi

(link)

(link)

(link)

Scudo
m 520 pedala olur mu kal dahılmi bide ayak no 41 bana olur mu fiyat sonmuuu

@bisela

sakin ol abi :D evet 520 pedala olur kal dahil bnm ayağımda 41 az bişey bolluk bile kalıyordu ayağım rahat ediyordu ve fiyat sondur

ayağıma ufak gelirse nolucak bu ayakkabı numaraları pek tutmuyor bana güvence verebilirmisin teşekkürler

@bisela

ayak numaram benim 41 normalde spor ayakkabıda bunda biraz boşluk bile var 41 olduğu halde fakat içinize sinmezse kargoyu karşılarsınız geri iade alırım

Bullet 2 yi bu temizlikte ve bu fiyata birdaha göremeyebilirsiniz...

İlan güncel...

fiyat sorun değil de ayağıma uymayacak galiba deneme şansımda yok. bu ayakkabıları araştırıyorum hep iki no büyük kullanılıyor geçen 42 denedim ayağımı sıktı sana iyi şanslar dostum.

teşekkür ederim ...

fakat ben 41 giyiyorum ayakkabıda 41 bende boşluk var tabi sizi yanlış yönlendirmek istemem dediğiniz gibi deneme şansınız yok fakat dediğim gibi ücreti yollarsınız bende ayakkabıyı eğer olmazsa ayağınıza kargo masraflarını ve havaleyi karşılayacaksanız ürün geri alınabilir....

İlan güncel... yukarıdaki açıklamam her alıcı için geçerlidir...

Geri