Scudo Sports

Sİyah sedona 741 karŞiyaka İzban yakinindan Çalindi !

polise hemen haber verdim zaten, ertesi gün bit pazarına da gittim. elimizden geleni yapıyoruz artık.. kim ister o kadar emeği çalınsın.. iyi niyetiniz için teşekkür ederim.
yukardaki arkadaşla olan tartışmamızın sebebi aslında ne söylediği kadar nasıl söylediğinin de önemli olduğunun farkına varamamış olması..
neyse konu kapandı..
facebooktaki linkimi olabildiğince paylaşırsanız yardımınız dokunmuş olur.
herkese teşekkürler..

Scudo
ben herşeyin farkındayım, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
ayrıca konumu kirletme diye yazmışın, burası forum, tüm üyelere açık.
20 nolu mesajdaki arkadaşı tanımam, beni haklı bulmuş,kendisine teşekkür ederim.
15 nolu mesajdaki verdiğim link umarım okundu.
bir musibet bin nasihattan iyidir derler. ben zamanında naçizane bir konu açarak naçizane nasiyat verdim, birçok kişi tepki gösterdi,bisiklet çalınınca daha mı iyi oluyor,hırsıza sövünce bulunuyormu,bisikletleri kilitli bırakıp gitmeyin deyince suçlu ben mi oluyorum, birinci sayfada millet yazmış, hırsıza yok idam yok dövelim falan filan,bende böyle boş boş mu yazsaydım,doğruyu yazdık suçlu olduk.
bisiklet kullanırken bana ateş ettiler, polise gittim bir şey çıkmadı (açtığım konulardan bakılabilir), sizler hırsıza şöyle yapalım, böyle yapalım demişiniz,bulursanız yapın.
umarım bundan sonra bisikletin olunca kilitli bırakıp başından ayrılmazsın, bu tecrübeyi öğrenmek için illaki bisiklet mi çaldırmak gerekiyor.
daha geçen hafta İstanbul da bir kuyumcudan 6 milyon TL'lik altın çalınmış,hırsıza kilit dayanmıyor malesef.
sen beni kötü olarak bil, küfür etmen de serbest,istediğini söyle özgürsün.
yapmacık olarak, ya bulunur inşaallah veya tüh tüh yazık olmuş deseydim, benden iyisi olmayacaktı.
bu konuya son girişim ve son bakışım, sen istediğini yaz veya yazma,sen bilirsin,banane,konunu daha fazla kirletmeyim de temiz kalsın,benim gibi pislik bir insan konunu pisletti özür dilerim.

Calinan ilk bisikletim degil arkadasim.. memleket boyle napalim.. isallah bigun evinden falan calinmaz bisikletin.
Nasihat vermek icin ozel konu acmissin, bana fazladan vermek istiyosan ozel mesaj daha uygun olurdu.
Ya da gecmis olsun dersin, linkimi paylasirsin, actigim konuya bak diye de soylersin.
Zaten konunu cok onceden okumustum ama insanlik hali oluyor bole talihsizlikler.
Uslup onemlidir, seninkinin gorunusu dusene tekme atmak seklinde malesef..
Kufur edicek hakaret edicek terbiyesizlikte degilim, saygi cercevesinde anlattim sana..
Icinde iyi niyetlisindir tesekkur ederim. Uzatmayalim, yardim etmek isteyenler linki paylasirsa sevinirim arkadaslar

az önce bir arkadaş aradı, facebook tan görmüş, geçen pazar bit pazarında görmüş olabilirim dedi.

geçen pazar erken saatte gitmiştim, arkadaşın gördüğü aynı bisikletse öğlen civarında görmüş.

arkadaşlar bu pazar ben de gidicem ama sizden de giden olursa gözünüzün bi ucuyla bakarsanız çok sevinirim..

(link)

geçmiş olsun bugün ben halkapınardakine gittim hiç kaliteli marka bi bisiklet yoktu. Sabah gidin diyolar Pazartesi sabah bit pazarı açılıyo mu arkadaşlar?

Ben sadece pazar aciliyo diye biliyorum.
Cok erken saatlerde aciliyor.
Aramaya devam ediyoruz ama malesef sonuc yok.. ben de umidi kestim gibi..

K8d7Yw.jpg

Geri