Scudo Sports

Sivrice'de bir hafta sonu: isimsiz burundaki pembe ağaçlar

fotoğraflar o kadar güzel ki tasvire gerek kalmamış. forumda şu ana kadar gördüğüm en güzel konuyu oluşturmuşsunuz.

Scudo
Gezi güzel, anlatım bi ayrı güzel, fotoğraflar çok daha güzel!

Bir kaç metre ardınızda dolanan ve kuyruğu her daim keyifle sallanan bir kedicik gibi izledim sizi, tur boyunca.. ;)
Saat sabahın dördüne geliyormuş... Az sonra tur devam etsin rüyamda da... Ruhunuza sağlık...

Hakan'ın çılgınlıklarını keyifle takip ediyoruz zaten.

Büyük haz büyük keyif, harika fotoğraflar. Büyük özlemle izledim ve okudum. Tebrikler Yusuf.

Bu arada senin yazı yazma tekniğinin ismi uzun pozlama :) Çokta teknik adı yok aslında.

@MehmetAliB.

E-posta olarak dıkşınladım abi ;) Ama yazıdaki fotoğrafla aralarında biraz fark olabilir. Parlaklık, gölgeler filan.

@erdemis

Teşekkürler

@BF Okuru

Teşekkürler, sadece fotoğrafları paylaşmayı ben de düşündüydüm ama pek yavan olurdu öyle :harika:

@vraptor

Teşekkürler efenim.

@Sebahattin Gerceker

Saat dördü beş geçe de ben uyandıydım. Sonra uyuyamadım ben ama.

@mtb_rider

Teşekkürler efenim. Geçenlerde FotoAtlas'ta "Işıkla Boyama" başlıklı bir konu vardı. Oradan esinlenerek bi' tanım yaptıydım amma geç kalmışım :aglyrmngaa:

çok güzel bir yazı... fotolarda süper... elinize sağlık...

Bu nedir yaaa. Bu ne güzelliktir böyle, içimde çiçekler gözlerimde renkler açtı, imrenmedim desem yalan olur, harikasınız. 10 numara bir tur olmuş, elleriniz ayaklarınız dert görmesin.

@Yusuf Yılmazvural Allah içine sindirsin. Ağzım sulanarak baktım öylece.. Sağlığa kavuşayım Elazığ sözünü gerçekleştirelim inşallah. Sizede sağlıklı ve keyifli pedallamalar dilerim. Sevgi ve selam

@NEVRES KME

@NEVRES Abla, tam işe geldiğim kavşağa Palu Kalesi tabelası koymuşlar. Vallahi her gördüğümde aklıma sen geliyorsun. Yapacağız o turu hayırlısıyla :)

Bir çok kez gittiğimiz Sivrice etrafını bile dolandık ama böyle hiç görmemiştim ya. Gerçekten güzel olmuş. Daha çok tur , fotoğraf ve yazı bekliyoruz sizlerden. Yusuf hocam

Geri