@Kaan PASİN
Yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek değil ama. Yanlış bilgi veriyorsunuz. Türk Ceza Kanununda bu suç Kasten yaralama olarak tanımlanmıştır ve kamu görevlisinin görevi esnasında yetkisini aşarak işlemesi durumunda ağırlaştırıcı nedendir.
Suçlunun polis olduğu savcının hiç bir şey yapmadığı bir kaç olayı savcının kovuşturmaya yer olmadığına dair kararının bir fotoğrafı ile bizlerle paylaşırsanız bizi aydınlattığınız için size teşekkür ederiz.
@murat beyaz
Engin eren beyin söyledikleri doğru olmakla birlikte Murat beyin söyledikleri de bence doğru. Ancak ben polisin bu konuda yeterince şeffaf olmadığına inanıyorum. Türk polisinin aidiyet duygusu gelişmiştir. Birçoğu kurumuna ve arkadaşlarına gönülden bağlı bu nedenle murat beyin söylediği konuda bence yetersizler ve sorunun kaynağı da bu.
Konu dağılmış gitmiş. Bence burada bir öfke patlaması yaşanmış. Alp Değer Tanrıverdi beyin ne iş yaptığını çok merak ettim. (Aslında çok kuvvetli bir tahminim varda.) Bu arada Alp bey Polis falan değilim. Polis bir yakınım falan da yok. Ama bence Ergin bey haklı. Görevini tertemiz yapan polislerimiz de var. Üniformanın verdiği gücü sonuna kadar kötüye kullanan da ne yapalım. Bu her meslek grubu için geçerli değil mi. Bir meslek grubu söyleyin ki içerisinde tertemiz pırıl pırıl en iyi aile terbiyesini en iyi eğitimi almış olup hiç kötü insan çıkmayan. Size hak verelim.