Scudo Sports

Sivil Polis? tarafından trafikte tartaklanma

Acaba çalıntı araç ile polis ayağına yatan birileri mi diye sorgulayayım derken, aşağıda herhangi bir çalıntıya düşmüş durum olmadığı gözüküyor.

Plaka No 34ZF2998
MarkaTOYOTA
Model
Yılı 2009
Ruhsat Tarihi01/12/2008
Tescil Birimi İSTANBUL
Cinsi OTOMOBİL
Renk 1GRİ (Metalik Gümüş)
Renk 2 BİLİNMİYOR
Çalıntı mı? HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK

Scudo
Güncelleme:

Savcılıkta suç duyurumu yaptım. Haftaya bir aksilik olmazsa şahitler ile buluşup onların da ifade vermelerini sağlyacağım. Araç uyapdan sorgulanınca tahsisli araç olarak çıkıyor. Yani polis olma ihtimali yüksek. Konuyu buradan güncellerim.

Görüşmek üzere:

Benim de 1 çocuğum var eskisi gibi cengaverliklerden kaçınıyorum. Bu yeni polis arkadaşlar 20-25 arasında (veya biraz daha var yaşları genelde) ne yazık ki şiddet eğilimliler!

Gecmis olsun, gelismeleri ben de merak ediyorum. Umarim kisa surede bir sonuclanir.

@Barış ERGÜN

barış bey
durum gerçekten üzücü ,hakimin vereceği kararı bende merakla bekliyorum bakalım ülkemizde hukuk nasıl işliyor
evet bana göre ceza yer değiştirme olur ,açığa alınması en doğru hareket olur ve ayrıca maaşlarından kesilmesi de üstüne cila olur bir daha yeltenemezler ,,
evet malum bi elektrik firması var biliyorsunuz ,burada ifşa etmeyeyim ,okuyucu bir gün geç geldi ,benim fatura 47 lira oldu 120 kw harcadık, arkadaş ile iki kişiyiz.
okuyucuyu aşağıda yakaladım niye zamanında gelmiyorunuz dedim ağbi dedi arkadaş işi bıraktı dedi
şimdi bu mazeretmi,
kadıköy kaymakanlığına gittim durumu anlattım valla dedi siz bi kuruma gidin orada halk ve ilişkiler bölümüne şikayeti yapın dedi kaymakamlığın üst katında tüketici hakları derneği var bu derneğin adı var cismi yok tabi,bu elektrik firmasına vatandaşlar olarak bi tazminat davası açılsa çok iyi olacak gerekirse iskiye gerekirse gaz kurumuna ,kim nerede haksızlığa uğramış ise kurumlardan tarafından vatandaşın hakkını koruyacak hukuk olacak öyle lafta hukuk değil bu ülkede kanunlar var hukuku işletecek baba yiğit hakimler savcılar yok ,

Sivil polislerin döverek 20 yaşında gençleri öldürdüğü bir sistemde yaşıyoruz. Ne vali, ne emniyet müdürü görevden alındı ne de istifa geldi.
Evet bu ülkede insan hakları, adalet, demokrasi var.

çok geçmiş olsun.
görevi kötüye kullanma olarak değerdirilecek bir olay.

çok geçmiş olsun umarım gelişmeler kısa sürede açığa çıkar

Şimdi bu olay yüzünden bütün polislerede kötü demek yanlış tabi. Ancak gördüğüm kadarı ile kabına sığmayan vatandaşı her durumda tartaklamaya niyetli genç bir profilde var. Ve üzülerek görüyorumki bu profildeki genç polisler artıyor... Benim temennim mümkünse bir ceza alması ve bir daha bu kadar rahat davranamaması. Ne kadar ümidin var derseniz; ümidimin olup olmaması hiç önemli değil. Uğraşıcam.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Bunlardan polis değil adam bile olamaz.Bunlar mı halkı koruyacak ?

ArkadaŞlar; Ülkemİzde suÇ sadece İŞleyenİ İlgİlendİrİr. Babanin İŞledİĞİ suÇ oĞlunu İlgİlendİrmezken bİr polİsİn İŞledİĞİ suÇ (kİ gerÇekten polİs İse) dİĞer polİslerİ İlgİlendİrmez. Hak var hukuk var gerekenİ savcilik yapacaktir. Bİrde dİpnot olarak: TÜrkİye hukuk bakimindan dÜnyadakİ bİrÇok Ülkenİn ÖnÜndedİr... Kİmse hakkini aramasin demİyorum ama bİr kİŞİ maĞdur 40 kİŞİ polİs ŞÖyle polİs bÖyle dİyor... KİŞİye mahsus hareketlerden emnİyet teŞkİlatinda kİ herkesİ suÇlamayin....

Siz bu işi ileri götürmeyin. Suçlu polis olunca savcı hiçbirşey yapmaz.

Askerde kısa dönem askerlik yaptım ve çok sayıda polisle birlikte askerlik yapmıştım. Hepsi de başka bölümlerde üniversite okuyup polisliğe geçenlerdendi. Ortak olarak çoğunda gördüğüm acaip şekilde komplekse sahip olmaları idi. Hiçbirşey olamayanların polis olduğu ülkede sanırım bu arkadaşlar bunun kompleksini yaşıyorlar.

@Ergin EREN

Ne isle mesgulsunuz bilemiyorum ama bilmediginiz konularda hakam kestiginiz icin cok komik duruma dusmussunuz. Ayrica bu sekilde yazarak goruntu bizuklugu olusturuyorsunuz.

Neden hatalı olsun? Ergin Eren bey haklı.

Hatalı bir kaç kişi yüzünden tüm kurum aşağılanmamalıdır. İki bisikletli hata yapsa bu forumdaki herkes mi aynı kefeye konmalı? Bir öğretmen öğrencisini taciz etse tüm öğretmenler mi sapık damgası yemeli?

Bu kadar basit bir şekide genelleme yapmak gerçekten çok yanlış!

Size ve Bisikletinize şiddet uyguluyor ve hiç birşey olmamış gibi oradan uzaklaşıp gidiyor. Şaka gibi olmaz böyle şey, medeniyetin çölüdür türkiye buradan da anlaşılıyor sanırım. Çok geçmiş olsun, üzerine gidip davacı olmanız hakkınızı onurunuzu korumak için önemli, teşekkürler.

Kurum içindeki çürükleri temizlemezseniz, kurum olarak damga yersiniz.

Kamu da olsa özel de olsa bu böyledir.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah.R
@alp değer tanrıverdi

çok merak ettiysen söyleyeyim hem polis memuruyum hemde bisiklet sporu yapıyorum... iki şeyi merak ediyorum 1: bilmediğim konu ne? 2: neden komik duruma düşüyormuşum?

Bazı davranışlar kişiseldir kardeşim. bu gibi kişisel davranışlar için bütün teşkilatı suçlayamazsınız.

Polis memuru oldugun belliydi zaten. Ben meslegini merak etmedim bu bir, ikincisi kulaktan dolma ve hasbelkader okudugun 15 sayfalik hukuka giris kitabi ve amirlerinin ucuk fikirlerini burada satmaya calisman komik olmus. Meslektaslarim adina ozur dilerim deme erdemini gosteremeyip bir de uzerine afra yafra yapmandan ne kadar iyi destan yazan bir polis oldugunu da anliyoruz. Yazdiklarina cevap vermeyecegimi belirteyim de hirs yapip catlama.

Geri