Scudo Sports

Sivas'ta Bisiklet Kazası; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
[h=2]Şarkışla ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli öğrenci öldü. Şarkışla İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Enes Özel (14), öğle yemeğini yedikten sonra evlerinden bisikletiyle okula gitmek üzere yola çıktı.

Cumhuriyet Caddesi'nde bisikletiyle seyir halindeki Özel'e, Şarkışla Belediye binası önünde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, arkadan gelen M.Ç. yönetimindeki 58 ER 387 plakalı otomobil çarptı.

Yol kenarındaki trafik işaret direğiyle otomobil arasında sıkışan Özel, bulunduğu yerden vatandaşlarca çıkarılarak yoldan geçen bir araçla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özel'in cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Özel'in ailesi ve yakınları, gözyaşlarını tutamadı.
Otomobil sürücüsü M.Ç'nin gözaltına alındığı öğrenildi.
Bu arada, kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

(link)

Allah rahmet eylesin...

Scudo
Çok üzüldüm.. Yaşıtlarımın da ölmesi beni dahada üzüyor

Şarkışla belediye binasının önü bir arabanın en fazla 40 km sürat yapacağı bir yoldur.

Allah rahmet eylesin.
Biz bisikletliler dikkatli olalim ama ya arac suruculeri...
Sehir ici hiz sinirlari, mevsime uygun lastik, gerekliyse zincir....
Ama kardesimiz oldukten sonra bunlari tRtismak bizim karakterimizde yok maalesef

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@o.kucuk

Tartışmak,önlem almak gibi huylarımız millet olarak maalesef yok.Günlük yaşıyoruz.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,acılı ailesine sabır diliyorum.
Allah tüm bisiklet sürenleri görünür ve görünmez kazalar ile iki ve dört ayaklı hayvanlardan korusun.

Geri