Scudo Sports

Sivas

Scudo
Havalar artık düzelmez. Kasımın yarısı bitti Sivasa artık kış geldi.

• Beğen
Tepkiler: Onur Daş
Tanıyanlar bilir alper abi forumdan uzak kalıyor.aslında daha kalabalığız hava uygun olsa ah uygun olsa ne turlar olur da ...

Şu öss meselesinden fazla zaman bulamıyorum ama bisiklete, ben görmeyeli daha da kalabalıklaşmışız :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Daş
Slm Arkadaşlar.Uzun zamandır foruma giremiyordum.Buluşma teklif hala geçerli bu sefer arkasını bırakmak yok ;) Sanırsam çoğumuz bayram dönüşü Sivas'ta oluruz. Ne dersiniz?

Bana uyar. Bayram dönüşü ayarlayın katılırım.
selamlar.

tamam beyler bayram dönüşü haftasonu biyerlere gidelim

slm bende sivas merkezde oturuyorum bende böyle bi gurup bekliyordum sivasa geldiğin zaman mesaj at

@kolbe

Tur yapmak için sınavların başlamasını mı beklediniz? Tur ayarlanırsa gelmeye çalışırım pazartsi 1 salı 2 tane sınavım var.

@mziyaeddin

Kolay gelsin mehmet başarılar yaza sivaslıları ayarla hepberaber bi kapuzbaşı yapalım.

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
@OzzYMKL

Saol Ozan. Sivaslılarla bi bir araya gelemedik ki ama ayarlanır Sivaslılardan tur yapanlar var. Güzel olur

sinayı özkan abiyi ekrem dayıyı da haberdar ederim pazar 13:00 de meydandaki Atatürk heykelinde buluşalım derim. foruma pek giremediğimden beni mesajla bilgilendiren olursa sevinirim numaram: 554 250 07 56

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Pazar 13:00 orada olurum ama tura katılamam. Çünkü haftaya 4 sınavım var. Ben 3 tane diye biliyodum bide bonus varmış. En azından tanışmış oluruz.
Görüşmek üzere .

@mziyaeddin

Hadi bakalım sayemde tur ayarlamışsınız yaza kadar iyi bir ekip ayarla.Kurban da emrelerle falan buluştuk seninle buluşamadık kayserideymişsin ama ara tatilde mutlaka görüşelim.Ayrıca yazın seninle bir ankaraya doğru berkayı ziyarete gidelim.

Geri