Scudo Sports

Sivas

az daha bekliyoruz tanışır kaynaşırız bende 25 inde ordayım okulda görüşürüz oğuz izmir de malesef onunla ara sıra tanıışıp kaynaşabilirsin:D :D

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Scudo
bu ne ölü bi konu yok mu bize tur vs. oğuz seninle nasip olmadı arefe günü yağmuru bahane ettik gidemedik

sivas ta tur yapmak havaların yüzünden maalesef insanı zorluyor

Merhabalar cumartesi veya pazar günü bi tanışsak diyorum nedersiniz?

Sivaslılar neredesiniz?

Sivaslılar, tanışsak diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Onur Daş
Arkadaşlar gelecek hafta bence kesinlikle tanışmalıyız.Hafta içi bi gün belirleyelim, bi de yer tamamdır..

Bana uyar ama şuan Sivasta değilim pazar akşamı Sivasa geçeceğim.

Hangi gün buluşacağımızı şimdiden belirlesek mi?

En yakın Şubat tatilinde gelebileceğim gibi görünüyor.Siz en iyisi bir tarih belirleyin.Onuda böyle sorarak değilde herkes gelebileceği bir tarih yazsın orta nokta bulunsun şeklinde yaparsanız daha kolay olur

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
slm qardaslar bende qeldim bende sivas merkez 15 yasındayım tam bir bisiklet koliğiyim bisikletsiz yasam asla

• Beğen
slm qardaslar bende qeldim bende sivas merkez 15 yasındayım tam bir bisiklet koliğiyim bisikletsiz yasam asla

@Yasin Doğan

hoşgeldin de yazı diline biraz dikket etmelisin Türkçe de 'q' böyle bir karakter yok:)

Merhaba ben seni tanıyan çoğunlukta değilim. Ama çok da önemli değil, tanışırız nasılsa.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
@mziyaeddin

iyi olur şu aralar yağmur sıkıntı çıkarıyor havalar azıcık düzelse kendimi yollara vurmayı düşünüyorum. havanın da uygun olduğu bi pazara haberleşebilirsek çıkalım bana ulaşan olursa mutlaka birşeyler ayarlarız. pazar diyorum çünkü işe giden arkadaşlar var. daha iyi zamanlara kamp kurmayı bile düşünüyoruz ama gelin görün ki kimse yok....

@FURKAN YAVUZ

1 aydır nerelerdeydiniz? Ben 1 ekimden bu yana hep kullandım. Yamırdan dolayı aravarmek sorunda kaldım

• Beğen
Pazartesiden sonra 24 kasıma kadar ne zaman derseniz gelirim.

• Beğen
Geri