Scudo Sports

Şişşi - Beşiktaş civarı bisiklet malzemesi satan yer...

Tepki
65
Merahba arkadaşlar,
Fulya da oturuyorum aşağı insem beşiktaş yukarı çıksam şişli :) ve ben sizlerden bu bölgede kaliteli aksesuar alabileceğim bir yer rica edeceğim...

kask, şort, ayna, pompa vs. alabileceğim kaliteli ama kaliteli diye kazık da yemeyeceğim bildiğiniz ve güvendiğiniz bir yer adresi verebilirmisiniz?

şimdiden teşekkürler

Scudo
Beşiktaşta bikeandoutdoor var, ortaköyde kaçkar bisiklet ve delta bisiklet var yakın olarak başka aklıma gelmiyor. Karaköyde de bulabilirsiniz. Fiyat olarak hepsi kazık:)

@uğur yılmaz

bikeandoutdoor iyi yerdeymiş :) sitesinden baktığım kadarıyla evet fiyatları biraz tuzlu gibi... ama yine de bugün bi uğrasam fena olmayacak.
teşekkür ederim Uğur.

ben bikeandoutdoor u tavsiye ederim nakit alımlarda %10 indirim uygulanıyor ve aram abi gerçekten çok iyi ilgileniyor yer olarakta beşiktaşın büyük yokuşunu çıkarken yol üstünde büyük tabelayı geçer geçmez solda kalıyor kaçkar bisiklet için birşey diyemem ama anadolu yakasında kaçkar bisiekletteki serkan abi işini çok iyi biliyor

• Beğen
Tepkiler: Yavuz İLHAN
@Experiment 67

bikeandoutdoor a bugün gittim... sitede saat 10 a kadar açığız yazıyor diye rahat davrandım galiba :) 9:20 gibi ordaydım ama kapanmıştı.
yarın uğrarım artık :)

Geri