Scudo Sports

Sırt çantasını nereden alayım?

aynen.
resimde gördüğün hamburger ile sana verilen hamburger arasındaki fark gibi :D

• Beğen
Tepkiler: Antares
Scudo
Bisiklet sırt çantaları sırt askıları dışında sallanmalarını engelemek için sabitleyici bel kemeri vardır sırt desteği vardır yapısı ince uzundur
alacağınız okul çantası büyük bir ihtimalle bu özellikler sahip olmayacak dikkat etmek gerek

@c. kırmızı
su haznesi portatif olduğu için çıkarabiliyorsunuz. 1 yıldır kullanıyorum ama herhangi bir bakım yapma ihtiyacım olmadı.

aslında kullanışlıda duruyo. tekrar dekatlona gittiğimde bi göz atayım.
çantanın içine
deniz havlusu şort yedek havlu atlet ve tşrt sığar mı acaba onu merak ediyorum. ufakça bi boyutu var da.
yani arkadaşlarla öyle bi plan yaptığımda bana karşılık verirmi çanta.

@gokhan.gursel
çok doğru tespit.
bisiklet ve koşu çantası tipinde olanlar daha ergonomiktir ve sallantı yapmazlar.
hareket halindeyken rahatsızlık vermezler.
ve bu çantalar spesifik bir amaca hizmet etmek için yapıldıkları için kaliteleri belli bir seviyenin altına düşmez.
yani fotoğrafdan yanılma ihtimaliniz pek olmaz.
ama genele hitap eden okul çantası tipindeki ürünlerde görsele bakıp yanılma çok daha fazla başınıza gelir

Şehir içinde gezecekseniz belki ama diğer türlü suluklu çantalar çok kullanışsız. Benze Zefal marka var senelerdir bir kenarda duruyor.

@c. kırmızı
hacim olarak kapasitesini denemenizde fayda var. ben daha fazlasını sığdıranı gördüm.
24 saatlik koşu yarışlarında kullananlar var bu çantayı

@c. kırmızı

Koca plaj havlusu taşıma mikrofiber havuz havluları var onlar çok hafif ve az yer kaplıyor. Kurulunmak için yeterli bence.

Geri