Scudo Sports

Sırt Çantası

Edip D.

HTFU!
Tepki
5.243
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Diğer
Merhaba,

Bisikletimi geçen pazar günü aldım sonunda.. Fotoğraflarını yakında paylaşacağım.. Neyse, konuyu dağıtmadan, bisiklet kullanırken cepte bir şey taşımanın zor olduğunu farkettim ve sırt çantası baktım bugün..
Beşiktaş'ta bir çantacıda çok da pahalı olmayan (link)'yı buldum.. Markayı daha önce hiç duymamıştım.. Kullanan var mıdır ? nasıldır? Sırtımda paralansın istemiyorum.. Bunun fiyatı 70tl idi.. bu fiyat aralığında başka çanta önerebilir misiniz?

şimdiden teşekkürler..

dipnot: çantanın boydan biraz uzun olması lazım, çünkü boyum biraz uzun, normal sırt çantaları at beline kelebek konmuş gibi duruyor.. :rolleyes:

Scudo
İçine çok şey koymayacaksanız, sadece fotoğraf makinesi, telefon, cüzdan, anahtar gibi şeyler koyarım diyorsanız

(link)

Şu şekilde çantalar var. İçinde su torbalarıda oluyor 1 lt'lik falan. Suyunuzuda hortumla çekiyorsunuz suluğa uzanıp ellerinizi gidondan bırakmak zorunda kalmıyorsunuz :) Düşünülebilir bence.

timberline'ın sırt çantası modelleri bisikletler için oldukça rahat ve kullanışlı içime sinmeye sinmeye almıştım 4 yıl önce ama hala ilk günkü gibi iyiki almısım :=)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Tamer KAMIŞLI
Abi kusura bakma ama büyük çanta arıyorum demiş bu KELEBEK diye tabir ettiği çantalardan :))

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Benim tavsiyem asla sırt çantası kullanmamanız yönünde.. Zamanında ben de hep sırt çantasıyla yola çıkardım ama zamanla bunun bel ve sırt ağrısı yaptığını farkettim, özellikle de uzun turlarda.. Size tavsiyem, kıyafet seçimini o güne ve gideceğiniz yere göre seçerseniz sele altı çantasıyla ihtiyaçlarınızı taşıyabilirsiniz.

Geri