Scudo Sports

Sırt çantası tavsiye

Tepki
6
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar öyle çok kaba bi sırt çantası aramıyorum ufak olsun ince olsun istiyorum decathlondan btwin marka suluklu çanta baktımda gereksiz diye düşündüm suluk işime yaramıcak kask koyma yeri felan da baya hoşuma gitti ama o fiyat pahalı geldi sanki bana bazı yoldan geçen bisikletçilerde görüyorum ve hep aksi ki hiç durduramadan geçip gidiyolar sırt çantası onlarda ki de ama ipince ufak bişey internetten çok araştırdım ama bulamadım bilen varmı o çantadan ya da maximum 80 tl olabilecek suluk olmadan satılan ve kaskı da muhafaza edebileceğim çanta varmıdır tabi eğer anlayan olduysa o ufak çanta dediğimden ondan da olabilir. Engin bilgilerinize dayanaraktan tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo
Çantayı alırken hava alıp almadığına dikkat edin.
Normalde sırt çantası kullanmıyorum ama birkaç gündür sele altı çantayı ve bisiklette ki gereksiz gördüğüm eşyaları söküp çanta ile taşımaya karar verdim. Öğle vaktinde yaptığım bir turda tam 30. km de kullandığım çanta sırtımı aşırı derecede terletti.
Üstelik sık sık hava alması için çıkarttım, sırtımdan uzaklaştırdım. Ancak bisikletçi çantası değildi, spor salonuna giderken kullandığım bir çantaydı.
Ebay de ince sırt çantaları var 20-30 dolar civarına ancak nasıldır bilemem.

Hocam ebayden pek güvenipte alamıyorum bi kaç kez dx den alışveriş yaptım artık yutrdışı sitelerini kullanmamak en iyisi dedim

Arkadaşım baktım da aradığım çantadan göremedim teşekkürler yardımınız için

Decathlon'da çanta çeşidi çok.İlla bisiklet çantası aranmıyorsa tabi.

Misal: (link)

Ben şundan almıştım, memnunum.Yalnız bisiklette hiç kullanmadım.Bisiklette sırt çantası mecbur olmadıkça kullanmam, terletir çünkü.
(link)

Eğer tur bisikleti kullanıyorsan portbagaja bağlanan heybe alabilirsin. Sırt çantaları uzun turlarda belini ağrıtır veya karından bağlaması yoksa sürekli sağa sola kayarak sizi rahatsız eder.

Suluk tarzı bir şey olmadan 80 lira civarı bir çanta düşünüyorsan kullandığım çantayı tavsiye edebilirim yalnız istediğiniz kadar küçük olmayabilir.
Yukarıdaki ufak gözüne gözlük,dokunmatik ekranlı telefon, tablet pc vs konulabiliyor çizilmemesi için özel yapılmış.
İlk yüzeyinde önde 2+2 arkada 2 ufak cebi var bir tane askılık var, en arka bölümü de koruma destekli dizüstü bilgisayar bölümü tabi burayı kullanmasanız da olur.
Rahatlı bakımından üstüne yok terletme az çünkü askılıkları ve sırt kısmı sünger gibi gözenekli bir yapıya sahip hava her türlü giriyor çıkıyor.
Ön tarafındaki kilitlerin olduğu yer kaydırmaz yüzey mat gibi şeyleri koymak için ama bir şekilde kask da yerleştirilebilir diye düşünüyorum.
Yanlarda su şişesi yeri var iki tane ve çanta su geçirmez.

Hocam çok teşekkürler yardımın için çanta güzele benziyo ama çok düz gibi sanki en azından bi kaç farklı renk olsaymış çantada

@Burak Küçük

Ben daha çok cebimde taşıdıklarımı koyarım diye düşünmüştüm başta ama sonradan içine bi kaçtane tişört ve yağmurluk gibi kıyafetlerde koyarım diye düşündüm o yüzden biraz büyük olmasının zararı olmaz diye düşündüm

@Mahsun Erden
Renk konusunda seçenek çok ama burada hangi renkli modelleri satılıyor diye tam bilmiyorum.
Columbia half track backpack diye aratırsan renklerini görebilirsin.
Öndeki iki tane kilitli bölme bu tarz çanta kullanmadıysan başlarda kaba geliyor ama bir yere giderken,turlarken mat taşırım vs diye düşünürsen çok işe yarıyor.
Renkli modelleri var;
(link)
(link)
(link)

@M. Mert Babayiğit

M.Mert çok teşekkürler yardımlarınız için forumdaki bi arkadaştan alıcam çantayı anlaştım herkese tek tek teşekkür ederim yardımları için

Geri