Scudo Sports

Şırnak Beytüşşebap'tan selamlar

@Bugraacik Bayramınız mübarek olsun, yeni göreviniz de hayırlı olsun kardeşim. Allah bütün askerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Scudo
@Bugraacik Öncelikle Allah yardımcın olsun kazasız belasız dönersin inşaallah sevdiklerinin yanına.Bende 1994 yılında Şırnak Fındık mezraa sında yaptım askerliğimi eski günler geldi aklıma aynı ortamım olsa şimdi yine aynı yerde askerlik yapmak isterim inanki.Bu günlerin kıymetini bil herkese nasip olmaz oralarda askerlik..Al lah hepinizi korusun..

Şırnaktan son durum. Dün gece 5 gibi alt devrem geldi, muazzam mutlu oldum. Gündüz saatlerinde ise tezkereci arkadaşları uğurladık. Askerliğin yarısı bitti diyebilirim. Mevziden alınıp yol kontrol noktasında göreve verildim. Ayrıca kobra nişancısı olarak birçok göreve ben gidiyorum. Herkese selamlar...

IMG_20180713_150944_126.jpg

Buğra bak 1 ay daha geçti hatta azcık daha fazla :D Zaman geçipte bak alt devren gelmiş uğurladıkların oldu diyorsun 1 gün bakmışsın seni uğurluyorlar :D

Güzel dilekleriniz için tekrar tesekkur ediyorum. Gün itibari ile atarsa 92 :)

• Beğen
Tepkiler: EnginK. ve JusTiMe
@Bugraacik Buğra ne dediğimi daha iyi anlıyorsun şu an değil mi :) :D
@JusTiMe

@Bugraacik

• Beğen
@JusTiMe Bu zamana kadar 2 devre uğurladık ve artık sıra bize geldi :) dediklerini hatırladığım için yazmaya gelmiştim dostum.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Bugraacik

Buğra açık şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Askerlik dönüşü bisikletli paylaşımlarını bekliyoruz.

• Beğen
Hayırlı nöbetler, tez zamanda hayırlı teskereler kardeşim. Allah'a emanet ol, selametle.

• Beğen
@Bugraacik
Hayırlı tezkereler hocam. :) Dikkatimi çeken bir diğer nokta,araziye çıkan askerlerde halen g3 mü var?Hani yerli silahlara geçildi falan deniyordu

@-Skynet- MPT 76lar önce komando birliklerinde profesyonel askerlere (subay-astsubay-uzman çavuş vs.) dağıtılmaya başlandı ve dağıtımına devam ediliyor. Benim bildiğim şu ana kadar 20binin üstünde TSK'ya teslim edildi. Üretimi devam ediyor. 4-5 binlik partiler halinde teslim ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Şenobada görev yapmış biri olarak
Kolay gelsin dostum
Allah yardımcınız olsun

• Beğen
@chanik chang

6. Jandarma Komando Taburu, Hayri Grossmarket, Karşı Kapı! Çarşı İzni, 160 dan 130’a, açık ve net 5-5, tepeden otların üzerine binip kayanlar, Kar yağınca tabur içinde açılan tünellerde yürümek, Faraşin, çığ düşmesi vs, vs, vs... Allah vatani görevini yerine tüm ana kuzularının yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız her daim onlarla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@mehmetsunu hemen ardından başlayacağım inşallah hocam.

@Abdülkadir Ergin allah razı olsun :)

@-Skynet- g3 halen mevcut ne yazık ki. Terörün en yoğun olduğu birkaç bölgeden birindeyiz. 25 yıllık g3 ile yakın savunma yapmak durumunda kalabiliyoruz.

@Anıl Erdoğan sagolun hocam, güzel yerdir.

@Kamil BULUT allah razı olsun.

2015 kasımda nizamiyeden adımımı atmıştım daha dün gibi hatırlıyorum
Hayırlı teskereler sağ salim gelirsin inşallah bisikletsiz kalmak ne demek bilirim neler yaşadığında bilirim sabır sadece bolca sabır:)

Merhaba bu tür bilgi ve resimleri acik ağ üzerinden paylasmaniz uygun değil, konu silinirse uygun olur düşüncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: rf yılmaz
Geri