Scudo Sports

Sirkeci

avrupa yakası ben 10.11.2007 cumartesi sabahı çerkezköy istikametine gidiyorum.biraz kendimi deniyeceğim.bakalım yaşlanmışmıyım.
ulaşabilirsem yada dayanabilirsem kıyıköyede geçeçeğim.
görüşürüzzzz

• Beğen
Tepkiler: brol
Scudo
Merhaba ArkadaŞlar, BeŞİktaŞ Cİvarindan Gezİ Planlayan Varsa Katilmak İstİyorum. LÜtfen Mesajla Bİlgİ Verİnİz. Saygilar.savaŞ."yol BİsİkletÇİ."

Hafta sonu sayılmaz ama bugün arkadaşlarla..Eyüp-Alibeyköy yolu üzerindeki...Çalışma olan parkta çamur deryasına daldık:D..Çok zevkliydi:D

evet avrupa yakası kimler ne yapıyor 25.11.2007 tarihli hafta sonu yaw,hava soğudu diye evde oturmak bize göre değil dimi :)

@hızlı

besiktas dolaylarinda bi toplanma var sanki kumkoy olacak gibi

evet mehmet bende şu an onu inceliyorum,
o gezide tuzlada olma ihtimali var,tuzla olsa katılamam ama kumköy rampaları beni açar :)

evvet mehmet hafta sonu geliyor
nasıl bir plan var bakalım ufuklarda gözüken,gerçi ben pek iyi değilim ama uslanmıyor bu gönül işte :)

walla isranbul genis bir cevreye sahip

gecen hafta sol yaptık simdi duz gidebiliriz :)

oradada toprak mevkiler var vede kamyonlardan uazak :)

nasıl yani bir çatalca paklarmı bizi demek istiyorsun anladığım kadarı ile :)

olabilir aslında orada magralar var aslında fena olmaz :)

ama herturlu karadeniz kıyısıda bana uygundur :)

evet çatalcada dupnisa mağaraları var .
bir sefer gittim ama çatalcanın içinden geçmiştik o zaman ve yazdı.
tem girip basarsak :) çatalca gişelerden çıktıkmı okeydir.zaten yollarda dümdüz.

hızlı bey yoksa sırada magaralarmı vardır diyoruz ?

evet dostum,
uludağ yaptıktan sonra bir hafta sonu Çatlca yapaçağız kısmetse ama şu an için Uludağa konsantre oldum :)

okdir o halde

uludag hedefi helebi kazasız vede belasız tamamlansında

Magaralar bekler bizi :)

evet mehmet neler yapıyoruz bakalım yılbaşından sonra,yeni yılda senin yeni bisikletinle nerelere cufcuf luyoruzzzz :)

hızlı bey catalca taraflarındaki magaralar bizi bekliyor

sizde daha baska bir istek varsa ben varim

zaten yavas yavas duzelmekteyim

yagmur demem camur demem gelirim bilginize

Merhabalar, henüz yeniyim sitede ama 3-4 saattir girdim çıkamadım :) ben 21 yaşımdayım, bisikleti bırakalı 3 yıl falan oluyor. bu cumartesi günü yeni bir Scott Aspect 55 alıyorum ve bisiklet dünyasına sıkı bir giriş yapmak umuduyla doluyum :) Biraz kilo problemim var, boyum 1.92 mt ve kilom 104 kg civarı, Bunları niye anlatıyorum bu kadar, çünkü sizinle beraber uzun mesafe bir yerlere gitme fikri çok çekici geliyor, çok istiyorum ama bir yandan da kafilenin çürük elması olur muyum diye de düşünmeden edemiyorum.. Son olarak şöyle bağlayayım, ben şişlide oturuyorum ama okulum gereği her gün beşiktaştayım. bir haftasonu kısa mesafeli bir ortaköy - kabataş sahil turu eşliğinde avrupa yakasındaki bisikletçiletle tanışmak isterim..

Mr.Devran hosgeldin

biliyorsun kondisyon onemli

benim tavsiyem buyuk turlara katilmadan once max km ni ilerleyen bi egride arttirman ki bu sana uzun yolda performans ve grubu aksatmamani ve canini sıkmamani saglar

ozetle ilk olarak ufak ufak km lerini arttirmandir bu yardimci olur diye umuyorum

gene hosgeldin

hoşgeldin devran,
msd_57 'nin tavsiyelerine ben de katılıyorum.
tur konusu hiç sorun değil hele beşiktaş'da,ordaki arkadaşlar sana yardımcı olurlar.şehiriçi gezi ve tur duyuruları bölümünden turları takip edebilirsin.
yeni bisikletin de hayırlı olsun...resimlerini bekliyoruz..

Geri