Scudo Sports

Sirkeci

selamlar arkadaslar haftasonu geldi plan program yokmu kimsede? havalarda ısındı.

Scudo
arkadaşlar cuma akşamı geleneksel turumuz var avrupa yakası olarak ,duyurulara konuyu açtım bir bakmanızda fayda görüyorum beyawwwwsss:D

arkadaslar adamı?????
catalca mı ?????????
cvp lutfen siiiiiiiiiii
pills11.com ;))

haftasonu faaliyeti olan varmı acaba?

yaw biz kışın daha iyi organize oluyorduk hafta sonları için.yaz geldi bir türlü toplanmayı başaramadık.

c.tesi rumeli kavagı tekrardan ;) ama sanırım sizlere uymuyor. pazar musaitsiniz sanırım. pazar sabah da anadolu yakasında sabiha gökcene giden ekiple olmayı düşünüyorum. iyi pedallar sizlere gorusemezsek

valla ben bu gün yol bikemi toplıyacam,yarında kısmetse kankamıda alıp şööle bir çatalcaya gidip gelmeyi planlıyorum eee nede olsa artık yol bikemizde var. :)

bu hafta yine çok sıcak geçeçekkkkkkkkkkkk:p ,geçen hafta çatalçaya giderken kafalarımız kaskların içinde resmen pişmişti:eek: .bu hafta silivriye gideceğiz ama sahilden:D ,sıcakladınmı hoppola denizeeee

Pek bir program yok gibi, pazar sabah hava iyi olursa caddebostan grubuna katılmayı düşünüyorum.
Herkeze keyifli pazarlar..

@gizer

SELAM ARKADAŞIM. ADIM SAVAŞ, 4 LEVENTTEYİM. HAFTASONLARI BULUŞABİLİRİZ YAĞMUR, ÇAMUR, KAR, FARKETMEZ, YÖNDE FARK ETMEZ. BİRAZ KONDİSYONUM EKSİK AMA SONRADAN AÇILIRIM. YOL BİSİKLETÇİSİ. İYİ GÜNLER DİLERİM.

aramıza hoş geldin savaş :60:
yalnız senin yol bisikletine biz yetişemeyiz biliyorsun dimiii :vroam:

haftasonu bir organizasyonmu olusyor acaba ?

@msd_57

yağmur yağmarsa ve senin yeni bisikletinde yetişirse neden olmasınn

hocam yeni bisiklete gerek yokki :)

@msd_57

dur bakiim avatarında trek yazıyor....:eek: :eek:

waw hayırlı olsunnnn

o gercekte olmayan baktigimda hedefimi canlandiran bi ifadedir

Geri