Scudo Sports

Sirkeci

Scudo
evet gökhan öyle gözüküyor,yarışlar için antrenman yapanlarda var onun sebebide olabilir ama sen gelecen hiç şansın yok,kıvırma sakın..

nikolay bundan sonra böyle olur hep umarım. anadolu ve avrupa ortak götürelim pazarlarımızı:) hatta şöyle olursa daha eğlenceli olur: bir hafta avrupa bir hafta anadolu yakası;)

@Selim Çam

sana katılıyorum dostum elbette olur hemde süper

müthiş bir hafta sonu daha geçti.ekşın ekşın ekşın...ortam süper,bilgi paylaşımı süper,eğlence ve kahkaha düzeyi maximumum.offff offff...

en güzelide blgradda en dik tepenin üstüne çıkıp,ıslak yapraklar üstünde kendimizi tepeden aşağı salarak oluşan adrenalin seviyemizin maksimum katlarda gezdiği harika bir iniş.tepeden indiğimde bacaklarım hala titriyordu..

@hızlı

selam nikolay, ben gönül. Çatalca turu yapacağınız zaman bana mutlaka haber verin, bende pedallarım...

elbette yaw,daha bu hafta bir çatalca inceğiz'e pedalladım.gerçi antrenman amaçlı gittim ama tur için muhakkak haber vereceğim hiç vermezmiyim,sizsiz tadı olmuyor bu yolların...

@hızlı

Pazar sabahı Bostancı' dan geliyorum. Adada görüşürüz

Arkadaşlar biz de iki arkadaş uzun bir aradan sonra birer MTB aldık şimdilik ikimiz geziyoruz ama hedefimiz yüksek uzun mesafeler katetmek, uygunsa aranızda yapılan turlara katılmayı isteriz. şimdiden teşekkürler.

öncelikle aramıza hoş geldiniz.yarın isterseniz büyük adadayız beklerizzz..:)

herkese selam arkadaşlar yarın bende büyük adaya gelmek istiyorum ama kaçta başlıyor aktiviteler ve buluşulacak bi yer varmı

bende bakırköy-eyüp-bakırköy arası bi tur yaptım güzel bi gezi oldu herkese sevgiler

:Devevt millet nerdesiniz yine yahuuu:) ,bakın hafta sonu geldi çattı kar-yağmur-soğuk gibi mazeretlerde yoktur umarım artıkkkk.:D :D ..neler yapıyuoruzzzzzz?????

Ilk defa istanbuldaydim..hafta sonu adaya..gittim..cok guzel bisiklet surunuyor oralarda..galiba, hizli abi, sizi 'de vapur'da gordum...Herneyse suanda tekrar avrupa'dayim..yani evimde..birdahaki sefere..sizede katilirim..tek basina bisiklet surunmuyor :(

Geri