Scudo Sports

Sirke tam bir ilaçtır

Scudo
zincire sirke dökemiyoruz ok...bari zetinyağıyla yağlayalım...sağlıklı...🤔

@hamlet2006 peki kroma kola dökülür mü?..😀

Bu sorunun birincil muhatabı @mariokaldato dur.:ssrtcbya: Bim'den bir dünya ''le cola'' istifleyen Cumhur Ağabeyimiz, gün yüzü görmemiş deneyler yapmaktadır.İçlerinden hele bir tanesi var ki Dr Frankeştaynı bile mezarında ters döndürecek türden bilim kurgusal ve korkutucu:Bimden aldığı dost ayranların içine le cola döktüğü yönünde sağlam duyumlar var:krktm::krktm::krktm:

zincire sirke dökemiyoruz ok...bari zetinyağıyla yağlayalım...sağlıklı...🤔
ah be abi, egeli olduğunu belli edip bir anda memleket hasretiyle yanıp tutuşturdun bizleri.
biz memlekette domatesi biberi doğrar, üzerine bolca zeytinyağını döker, en üstüne de küp küp doğradığımız tulum peynirlerini boca ederdik, sonra da ekmeği o yağa bana bana beş kişi o salataya dalardık, hele o biberler de acıysa tadından yenmez.
gece gece acıktım bak, o zaman Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

@Kuzey Ege tam egeli değilim ama stajerim..8 aydır..🙂

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Sirke ile 50 yıllık bisikletin jantlarındaki pasları çıkarttım. Parıl parıl parlıyor. Yok böyle bir şey. :D
Hiç zorlanmadan hafif hafif baskı uygulayarak tüm paslardan kurtuluyorsunuz. Tavsiye ediyorum. Saygılar...

Kediniz herhangi bir nedenle bir yere çişini veya kakasını yapıyorsa oraya sirke dökün.

Turşu lobisini temsilen geldim...
Sıfır lastiklerinizi de kullanmadan önce elma sirkesi ile siliniz...

@TeamO2.cc , dış yüzeyi sıkılaştırıp lastiği daha sert hale getiriyor.
Gözenekleri kapattığını düşünüyorum...
Tabi bunlar "ampirik" gözlemler, deney ortamında test etmedim...

@TeamO2.cc , dış yüzeyi sıkılaştırıp lastiği daha sert hale getiriyor.
Gözenekleri kapattığını düşünüyorum...
Bu iyi bir durum mu bilemedim. Lastiğin sert olması daha çabuk deforme olmasına sebebiyet vermez mi ?

@TeamO2.cc , öyle yada böyle yılda bir çift lastik yiyoruz...
Sürtünme direncine, yol tutuşuna olumsuz bir etkisini yaşamadım.
Tabi her lastiğimin altında "patlak koruma bandı" kullanıyorum, ona rağmen yılda 2-3 kere de olsa iç lastik masrafı oluyor...

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Turşu lobisini temsilen geldim...
Sıfır lastiklerinizi de kullanmadan önce elma sirkesi ile siliniz...
Benim aklıma nedense direk araç lastiği geldi daha sonra
"
öyle yada böyle yılda bir çift lastik yiyoruz...
Sürtünme direncine, yol tutuşuna olumsuz bir etkisini yaşamadım.
Tabi her lastiğimin altında "patlak koruma bandı" kullanıyorum, ona rağmen yılda 2-3 kere de olsa iç lastik masrafı oluyor... " bu yorumu okudum dedim heralde off-road falan işleri var birden bir ışık parladı tepemde aydınlandım ve kahkaha attım,bunu da sizlerle paylaştım ha yeri gelmişken madem şunu da eklemek istiyorum sirke iltihaplara iyi gelir..

Geri