Scudo Sports

sipariş takibi yapamıyorum.

Cem Kılınç

Daimi Üye
Tepki
188
iyi çalışmalar ,
bir kaç parça ürün sipariş vermiştim, fakat sipariş durumu ile ilgili hiç bir bilgi yok hesabımda.
delta@deltabisiklet adresinize 2-3 defa mail gönderdim bu konuyla ilgili fakat geridönüş alamadım. o yüzden buraya yazmak istedim.
site ile ilgili bir problem mi var acaba?

Scudo
Bende daha önce alışveriş yaptım aynı şeyi yaşadım mailden dönen olmadı, Ulaş beye mesaj attım sonrada Delta Bisikletin telefondan ulaştım sorun olmadığını öğrendim 2-3 gün içinde elimde oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Kılınç
teşekkürler herhalde şimdide öyledir. verdiğim siparişler çok acil şeyler değil ama insan merak ediyor yinede.

@CEM KILINÇ

Tabikide hocam insan merak ediyor, isterseniz arayın içiniz rahat olur en azından.

Delta bisikletin interneten alışverişte, sipariş takibi ile ilgili birkaç sorunu var. Ama kargolamasıyla ilgili problemi yok. Örneğin 1 hafta önce kar maskesi aldım. Elime ulaşalı baya oldu, ama sitede kargo takibine hala bilgi girilmemiş. Birde kış ayları olduğu için çok sipariş olmadığından olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda bir çözüm bulunabilirse cidden güzel olur...

evet nacizane öneri olarakta ürünlerin stok bilgilerinin güncellenmesi lazım diyelim.
her malzemeyi heryerde bulamadığım için online alışveriş benim için önemli, hal böyle olunca da bu unsurlar çok önemli oluyor.

bu konuda ben de birşeyler söylemek istiyorum. deltabisikletin sitesinde ilgilendiğim birkaç ürün vardı ama bir türlü internetten sipariş veremedim. sürekli hata verdi. ankara emek şubesine telefon edip sordum kendileri de böyle bir sıkıntı olduğunu söylediler ama yine düzelmedi. en sonunda bir tanıdığımdan rica ettim mağazadan nakit olarak aldı mağaza da bana kargoyla gönderdi (1 günde elime geçti). ama bu çok zahmetli bir durum. almak istediğim malzemeler var ama artık internetten sipariş umudumu kestim.1 ay sonra ankaraya gidecem o zaman emek şubesinden nakit alışveriş yapacağım. delta benim için önemli bir kaynak ama internet satışındaki teknik sıkıntıları giderseler daha iyi olur.

Merhaba Arkadaşlar,

Biliyorsunuz sitemiz tamamen değişiyor. Bundan dolayı aksaklıklar ve güncelleme eksikliği oluyor.

Biraz daha sabır lütfen :)

Tasarım anketi yapılacak bir iki gün içerisinde. Tabi bir çok sey değisecek. İçerik ve ürün güncellemesi de.

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
Geri