Scudo Sports

Single speed Edoardo Bianchi

Disk jant pek hos olmamis, bir de pedallar siritiyor fakat onun disinda 10 numara gorunuyor

Scudo
@N0YAN teşekkürler görüşünüzü belirttiğiniz için :) nasıl bir pedal önerirsiniz ?

@N0YAN
ww-png.165555

Bu pedalları takmayı düşünüyorum eğer önerdiğiniz bir pedal varsa ona da bakabilirim.

Dosyalar

• ww.png
    ww.png
    34,8 KB · Okunma: 204
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@shatgeriuz

Model bilmiyorum fakat retro gorunumlu bir sey cok hos durabilir, bu attiginizda plastik biraz bozuyor sanki havayi

@shatgeriuz bir sorum olucak acaba jantlar gerçekten zipp mi yoksa sadece ismimi var :)

Konuyu başlatan okumuştum ama dikkat etmemisim bir an dedimki "vay anasını adam Single speed'ine zipp takıyor biz daha eldiven alamıyoruz " öyle olsaydı çok kıskanırıdım :kyfmyrn:

Bende bir ara bu işlere karışmıştım ama beceremedim güzelim bisikleti maf etmiştim ama sizinki harika duruyor tebrikler :harika: birde şunu söylemek isterim araka jant kapağının üstünde hava basmak için delik açarsanız daha kullanışlı olur :)

• Beğen
Tepkiler: shatgeriuz
@shatgeriuz

akord nasıl yapıyorsunuz/yaptırıyorsunuz ? zor olmazmı sök tak

@shatgeriuz

Nasıl yaa. Getir bi hafta sonu halledelim bisikletçiler çok istiyor ben talasdayım gelebilirsen hallederiz

@Hakan38 o anlamda değil :) jantı kapattığım için yok dedim :) ama çok iyi yaparım derseniz getireyim. ankarada nice bisikletçilerin elinden geçti düzeltemedi kimse arka jantın akordunu

Sökülen parçalar duruyor mu acaba?Bazı aradığım parçalar var eğer satmayı düşünürseniz görüşmek isterim

@metinoktay
Bisikleti tekrar topladım son hali bu parçalar satılık değil bisiklet komple satılık. 192092

Bana fren kolları lazım teşekkür ederim,Bisikletinizi market kısmında paylaşabilirsiniz celeste rengi bianchi şuan ki bisikletimi restore etmeden önce epey aramıştım

• Beğen
Tepkiler: shatgeriuz
Geri