Scudo Sports

Single Speed Custom Bisikletler

Konudaki mesajların çoğunu okudum. Başından beri gösterdiğiniz istek ve azim için tebrik ederim öncelikle. Emek verilen her iş gibi sonuç mükemmel olmuş. Severek binmesi kalmış size de :)

Scudo
jantlar hakkında bir soru sordum cevap vermediniz hemen alttaki resmi 50 kişi beğenmiş, sakın bir daha şu forumda bisikletli sever edebiyatı yapmayın kusura bakmayın hüsnü zan edemiyorum

@Serkan Alagök Çok teşekkür ederim :)

@ayhancelikk bişeyi gercekten isteyince yapıyor insan ben onu farkettim haha :))

@Insansevmem Çok teşekkür ederim :)

@A.Samed.Y Bana ben kendi derdimin peşindeydim, bana mı sordunuz bilmiyorum ama yanıtlayayım kendi adıma, bir ayar yapıılmıyor bunlara, zaten aerodinamik bir yapısı var ve aldıgınız gibi takıyorsunuz (Aerospoke adına böyle diyebilirim)

Ben aşırı memnun kaldım.

Bu arada, benim daha cevap vereceğim çok şey var ama reklam sektörünü belki bilirsiniz, gece gündüz calısıyorum vakit buldukca yazabiliyorum.

sevgiler,

@Bahadır Gürel

Evet hergün temizliyorum :))

@eRay.Akdeniz ben bunu sevdim, yalnız bu renkleri birarada harmanlamak ve aşırıya kaçmamak arasında nüans bulunduğundan cok dikkatli olmak gerekiyor. Espriyi heryerde yapmamak lazım tasarım anlayışında, o yuzden kolay gelsin zor iş :)
Misal; lastikleri çok renkli yapmayın...

Tabi bu benim bireysel estetik anlayışım, belirtmek istedim yalnızca.

Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim,

@Volks
İki gundur size yanıt vereceğim aklımdaydı;
Gidişi çok iyi tarif edemem, resmen o aerodinamipi hissettim :)))
Ancak bir sıkıntı; sanırım benim kilomla da alakalı, dün cok ruzgarlıydı ve bisiklet cok hafif, biraz savrulmadım desem yalan olur.
Belki daha agır olsam yolu tutardım diye dusunuyorum ama bu tabii genel fizik bilgilerimle yaptıgım bir çıkarım :))

3 spoke daha da zor hele ki plaka olanları düşünemiyorum bile tamamen kapalılar, ruzgarda direksiyon açımı yamulturdu

Belki arkaya taksam daha mı rahat ederim? bu da bir soru, ancak jantı alırken fron aerospoke diye aldım rear alınca daha farklı geliyor carklı kısmı
İstesem de arkaya takamam artık :)

Ne dersem diyeyim; ÇOOK memnunum şuan

@Berk Karaca
@Berk Karaca
Evet oralardayım hep :)

Evet şimdilerde sıkıştırmak lazım freni surekli olarak sanırım.
Kadro boyu en ufagı aslında boyum 160 bacak boyum da yanılmıyorsam 72 cm falandı 19'' bir kadro aldım, ama ayagımda converse varken bile birazcık parmak ucuna kalkarak cok rahat edebiliyorum, seledeyken ztn sıkıntı yok.

Anlayacağınız azıcık bir yarım santim daha yüksek olsaydı fenaydı da suan tam sınırda :))

@Volks
Bir de sadece jant özelinde yazmısım sanırım, göbekler o kadar iyi ki suan; mesela bisikleti ters cevirip ön ve arka jantı cevirirseniz baya sonsuzzluga dogru dönmeye devam ediyor, gobek + aynakol ile yokuş yukarı giderken bile zorlanmıyorum. ve az enerjiyle cok hızlı gidebiliyor.

@deniziko yapılmış en hoş, en güzel projelerden biri :)
bence dün ki yaşadığın kilo ile alakalı değildir :D bir çok kişi çıkıcam diyip, dışarı çıkmayın uyarısı verdi:)
arkaya da plaka olarak takarsanız daha farklı olabilir en azından denemek iyi olabilir.

@Volks
ben onu bilemedim işte..
heheh arkaya plaka da takarsam rüzgarlı havalarda küçük bir helikoptere dönüşebilirim
hibrit bisiklet :)))

@Zfr
ah keşke :)) Açıkçası hayalim bisiklet cafe açmak :)

Hem atölye hem de kahve ve salata yenebilecek bir büfesi olan :)

Var mı aklınızda bir tasarım?

@deniziko Keskeeee süper olur bence.Oturma yerleri bisiklet şeklinde olabilir.Aşagıdakine Benzer şekilde ve tabi ki bisikletliler için bisiklet otoparkı gibi bir alan lazım.
Projenizin sonucu harika olmuş.Tebrik ederim.
http://assets.inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/01/kickstand-desk-bike-exercise-work1.jpg

@tolsen92
hahah harikaymış

Bu Google ofislerinde görülebilecek türden birşeymiş.

Biliyorsunuz yurtdısındaki ajans ve fazla mesai gerektiren iş yerleri ofislerinde ayaga kalkan masalar, pedalla hareket ederek çalışabildiğiniz sandalyaler ve hatta pilates topları kullanabiliyorlar :)

Ama bunu hayalimdeki cafede de kullanabilirim :))

@deniziko evet dediğim oldu. Cumartesi günü ve bisiklet ben burdayım diye bağırıyor.

@C. Tiryaki
:))) baya eglendim dun ve bugun de devam ediyorum :))

Deniz muhteşem olmuş bisikletin :koptum: Harika bir iş çıkarttın :harika: Kesinlikle bir nazar duası asmak lazım :komik: Güle güle, iyi günlerde kullan, kazasız sürüşler diliyorum.

Ben Kadıköy - Maltepe arasında pedallıyorum hep. Noolur buluşalım bir gün, yakından görüp bir dokunmak istiyorum bu süper bisiklete :hhhhhh:

dün akşam suadiye sahilde pembe bir single speed gördüm, köpeklerden kaçıyordu :) siz miydiniz?

Selamlar arkadaslar,

ben bir bisiklet daha yapmaya baslıyorum ancak ebay kullanılmıyor paypal olayından dolayı.

Hangi siteleri kullanıyorsunuz?

Haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiler,

@further178
Kesin benimdir :)

@deniziko rica ederim.dünyada en güvenilir sitelerdir.Rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

Geri