Scudo Sports

Single görünümünde 2 speed releigh (1970 model tahmini)

Çıplak(!) fotoğraflar bekliyoruz artık :)

Scudo
44120 dosyayı görüntüle 44121 dosyayı görüntüle

Ass saverı ve kornayı sokmedim , onlar biraz ugrastiracakti , kornayi yandan sarkittim ama goruntuyu bozmasin diye :) aslinda disarida guzel bir isikta ve guzel bir arka fonda fotograf cekmek vardi kafamda ama genelde aksamlari cikiyorum gunduz hic vaktim olmuyo :(

Aksesuarsiz goruntu cok degisti aslinda hic takmak istemiyorum onları

@ElcaSeJawS tesekkur ederim , diziniz nasıl oldu .

Öncelikle elinize sağlık. Harika bir iş başarmışınız. Bisiklet çok güzel görünüyor. Daha önce de uyaran arkadaşlarınki gibi ben de üstündeki telefon tutucu, sele altı ve mavi büyük çantayı, bisikletin tarzına tipine yakıştıramadım. Sele altı için beyaz imitasyon deri görünümlü klasik çanta, telefon için de bileğe takılabilen telefon taşıyıcı kullanıp bisikleti bu güzel klasik görünümüyle kullanabilirsiniz. Son olaral kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.

192172514_tn30_0.jpg kola-takilan-telefon-kilifi-1-600x600.jpg Tourbon-Canvas-Leather-Bike-Handlebar-Bag-Cycling-Bicycle-Basket-Cycling-Package.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@SerkanH
Kesinlikle katılıyorum. Ass saver ve korna beyaz zeminden dolayı benim cep telefonu ekranında zaten görünmez olmuş. Onlarsız daha güzel olacak.

@furkan.zaman furkan kardeşim elimde klasik bir bisiklet var. Adam akıllı boya yapacak yerler antalyada 750 istedi. Sen bu yaptırdığın yerden bir fiyat ve iletişime geçebileceğim birini bana iletirsen çok memnun olurum. sevgilerimle

• Beğen
@cagrigencol (link) ankarada araba restorasyonu yapan bir yer . 05554589868 Can Hergüner . ben tam olarak ne islemlerden gecti bilmiyorum , araba nasil boyaniyorsa oyle boyandi diye bir bilgim var sadece :) siz daha detaylı konusursunuz :)

Begenen arkadaslara cok tesekkur ederim , cok mutlu oluyorum.
Aksesuarlara gelecek olursak , bnde herkes gibi aksesuarsiz daha guzel gorundugu dusuncesindeyim ilerleyen zamanlarda gorunus olarak daha uygun aksesuarlar dikerim yada satin alirim fakat bu aralar bu kadar yeterli benim icin . hersey dortdortluk olunca zevki kaciyor cnku :)

@furkan.zaman çok teşekkür ederim en kısa zamanda iletişime geçeceğim. Ayrıca yegane tavsiyem özellikle seninki gibi bir bisiklette olması gereken tek aksesuar deri bir sele altı çantasıdır :) keyifli sürüşler

Zinciri yağlarken fark ettim aynakolumda hafif yamukluk varmış . tekli aynakol istiyordum zaten , bu bisiklete kare gobekli aynakollardan takabiliyor muyum , ayrica aynakolu degisirsem pedallarida degismem gerekir mi ? Tecrubeli arkadaslardan abilerden yardim rica edebilir miyim ?

@furkan.zaman elindeki göbek mili kamalı. Bu yüzden göbeği de değiştirmen gerekecek. Pedalları değiştirmene gerek yok. Onlar sökülür.

@furkan.zaman
o agrilar gecti büyük ihtimal spd pedala yeni olduğumdan cikartirken diz kapagimin arkasindaki kaslari zorladim :-D suan duzeldi hersey.

Bisiklette biseyleri degistirdim , elimdeki aynakolu modifiye edip tek yapraga cevirebildim birde beyaza boyadim kendisini , pedallar komik durunca onlarida boyadim , ondeki aynami ve bikac aksesuarida beyaza boyadim . yakinda yeni gorunumune kavusacak . yalniz ben spd kullanmak istiyorum , bu bisiklete ne kadar takmak istemesemde denemem lazim yoksa meraktan olcem :)

Beyaz bir spd olmasi lazim tip ve fiyat olarak shimano pdr540 ı begendim . http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28/ab78ba83f1670682d5101234da687344.jpg bu pedalı takmakta uyumluluk sorunu yaşar mıyım ?
@uğurs. Sizide rahatsiz edeyim bu konuda ?

Vay be gercekten emek harcanmis ve guzel bir calisma olmus ekinize saglik

Merak ettigim konu jantlari kaca aldiniz bende profil jant dusunuyorum ama sizin gibi sokup boyamaya cesaret edemicem iyi gunlerde kullanin

• Beğen
Enfes bi mavilik super bi okyanus hissi. Tebrikler abisi

Geri