Scudo Sports

Simplon Pride Extralight modeli türkiyedeki sahibini görmek için sabırsızlanıyor!

@Murat Cömez çok büyük yardımın oldu abi Allah razı olsun benim için çok önemli bir olay böyle güzel bir bisiklete sayende sahip olmak beni çok mutlu etti inşallah en kısa sürede binmek nasip olur. Bisiklet olağan üstü çok zevkli bir insansın abi. Bu bisikleti görünce işte budur demiştim. Saygılarımı sunuyorum sayın Murat Abi. Selamlar

Scudo
oooo Murat abi Simplon dedin mi işin rengi değişir. Çok başarılı kadrolar üreten bir firma. Kullanacak olan kişiye hayırlı olsun. Kazasız belasız sağlıcakla kullanmasını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: turker41
@Murat Cömez murat abi bu folyo ile kaplama olayı 3m i kulanımşlar abi,bende ebay.de zefal marka folyo aldım aslında 3m alıcaktım 50mm yada 75mm burda çok aşırı pahalı zefal folyo kiti var acaba o tür bir folymu kulanmışlar abi bilgin varmı

@ÖzDi
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu bisiklet Murat Abi sayesinde alındı onun büyük emeği var.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Murat abi yine yapmış yapacağını. Türkiye'de Gençlik ve Spor Bakanı olarak görmek istediğim insandır kendisi :huhuu:

@turker41 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle :harika:...Görüntü ve kalite tartşılmaz ;)

@Murat Cömez Yardımseverliğin ve bisiklete olan sevdan takdire şayan abi, bir bisiklet sever olarak tşk ederim :harika:...

• Beğen
Tepkiler: turker41
@Murat Cömez abinin sayesinde olacak inşallah, huzurunuzda tekrar teşekkürlerimi iletiyorum kendisine. İyi dilekleriniz için de sizlere de teşekkürler @İlker_Yılmaz

@Ömer KARAN
Evet Ömer, baya bi ödül amis olan kadro bu. Gercekten basarili bir marka.:harika:

@mutlu07
Bu konuda neyle yapildigini dahil hic bir bilgim yok, kusura bakama bu konuda yardimci olamiyacagim.:(

@cpt.erhan
Tesekkürler erhan...
Ben türkiyede Genclik ve Spor bakani iyi degilim. :koptum::koptum::koptum:

@İlker_Yılmaz
Güzel yorumun icin ben tesekkür ederim Ilker.:harika:

bende bunu sürecek *** var,nede tutacak el :confused:

@fadıl pala
[emoji2] İkisinin de olması gerek. Neden öyle dediniz? Bisiklet sürdükçe beden alışır rahatlar. Süremeyecek kişiler öyle tahmin ediyorum ki çok ciddi fiziksel rahatsızlıkları olan kişilerdir.

• Beğen
Tepkiler: turker41 ve ilker
@fadıl pala
Ne kadar ender bir malzeme, ürün olursa olsun bence hepsi kullanmak üzere tasarlanmış. Keyfini çıkarmak lazım değil mi? Elbette güzel kullanıp ileride bambu yada peynirden üretilecek bisikletler kullanılmaya başlandığında klasikler arasına girebilir. [emoji4] [emoji4]

Geri