Scudo Sports

Simplon Pride Extralight modeli türkiyedeki sahibini görmek için sabırsızlanıyor!

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.710
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Merhaba arkadaslar.

Türkiye' deki arkadasim @SerkanH nin bisiklet gurubu DEVBİS Devrek Bisikletliler Toplulugu' nun bir üyesi olan arkadasina bütcesine göre istedigi yol bisikletini aradim buldum. Ücretini gönderdi ve satin aldik.

Bisiklet 4 ay kullanilmis ve ciziksiz, sifir kondisyonda. Üstelik satin alindigi hafta servisinde bisikleti folyo ile kaplatmis kullanicisi.

En yakin sürede bisikleti fatura ve garanti belgeleri ile birlikte TR de bulunan @SerkanH nin arkadasina gönderecegim.

Umuyorum bisikleti sizde begenirsiniz. Çünkü ben çok begendim.

Marka: Simplon
Model: Pride Extralight 2011 Full Karbon
Kadro: Karbon
Boyut: 56cm
Renk: Kirmizi/Karbon
Masa: Simplon S6 Karbon
Aynakol: Shimano Ultegra
Arka aktarıcı: Shimano Ultegra
Ön aktarıcı: Shimano Ultegra
Fren/Vites Kollari: Shimano Ultegra
Frenler: SHIMANO Ultegra
Baştakım (Furş): FSA
Zincir: Ultegra
Jant Seti: Fulcrum 5
Ön/ArkaLastik: Continental
Sele: Sele Italia
Seleborusu: Simplon Karbon
Gidon: ITM
Gidonborusu: Simplon
Agirlik: 7,8
Üretim Ülkesi: Avusturya

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG

14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG

Scudo
oooooo abi sanat eseri resmen aşık oldum kazasız belasız gelmesini kazasız belasız kullanılmasını dilerim

• Beğen
Tepkiler: turker41
İnanılmaz zevkli kişiler tarafından tasarlanmış, bayıldım. Rengi muhteşem. Eskiden dağ bisikleti kadroları yaygındı bu firmanın, özellikle hafifliği sayesinde İzmir'de çok sayıda kullanıcısı vardı. O dönemleri de hatırlamış oldum :)

@Murat Cömez abi valla çok güzel nerden buluyosun bunları :D sanki klasik kadroya modern parçalar toplanmış gibi bi havası var ayrı bi tarz olmuş ;) güle güle kullansın arkadaş :D bu arada gerçekten nerden buluyosun ?

Çok güzel bisikletmiş, bayıldım. Sorması ayıp, ücreti neymiş bu güzelliğin?

İkinci el mi aldınız? Eğer öyle ise tertemizmiş yahu.

@Uğur S.
Evet ikinci el alindigi yukarida yaziyor, tertemiz demek yanlis olur bisiklet güzel havalarda sadece 4 ay kullanilmis ve durumu daha yeniden farksiz.

@Ulaş Çavuşoğlu
O saticiya bagli birsey, gönderip göndermedigini bilemem. Saticiyla konusmak gerekiyor.

Hocam cok guzel bisiklet cok hosuma gitti ozellikle kadrosu kullanacak arkadasa hayirli olsun allah bizede boyle bir dost nasip etsin insallah.:)

@TolgaU
Tesekkürler tolga, insallah nasip olur, amin.
Benim maksatim dostluktan haric, türkiyeye iyi bisikletler ve bisikletsevenler kazandirmak ve bisiklet kültürünü ilerletmek icin katgida bulunmak. Ben bu tür yardimlarda ne kar ediyorum nede bir cakarim oluyor.
Ben bunu yapa biliyorsam ozaman bunu türm bisiklet severler yapabilirler. Yalniz bu tür iyliklerin kötüye kullanilmamasi sartiyla.

@Murat Cömez
honda civic parasıymış :D

@turker41
Kazasız belasız sürmeni temenni ederim dostum .Ata binip sana gelen bir gelin gibi güzel maşaAllah

Geri