Scudo Sports

Sillyon antik kent... "Ant"

@RECEP İŞLEK

Çok teşekkürler Recep kardeşim.. bu hafta senin trek tatildeydi galiba korsana kaptırmamışsın :D kendine iyi bak sağlıcakla kal :)

@Mehmet Ser

Mehmet beğendiğine sevindim :)
sizin gibi dağ köylerinde kahve köşelerinde güzel yemekler yiyip :D karnımı doyuramasamda idare eder kendi yağımızda kavrulduk bu turda :D artık mangal olaylarını gelince nasipse tabi artık yedigöllermi olur 5 göllermi yoksa tek olarak sapanca gölünemi gideriz bir mangal yakar kuzu çeviririz :D kendine iyi bak hoscakal

Scudo
@Zeki.Alper

Merhaba Zeki :) nbr nasılsın görmeyeli ? aspendostan sonra senden turlar bekliyordum ama forumda göremedim :)
Bu sillyon bende hayel kırıklığı uğratsada düden şelalesi o açığı kapattı antalyada tur yapılırda güzel olmazmı her tarafı mükemmel bizde pazarı değerlendirmiş olduk :) kendine iyi bak sağlıcakla kal... beraber tur olayı bakalım nasip kısmet :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Muratcan Gümüş

Muratcan merhaba kardeşim...
bu turda yanımda olmanı isterdim ama nasip değilmiş :)
Bu turda emeği geçen tüm organlarım adına sana teşekkür ediyorum :D :D dediğin gibi geziden çok fotograflar geziye damgasını vurdu denilebilir zaten bir geziyi tanıtan iyi gösteren fotograflar bunuda elimden geldiğince yapmaya çalıştım :) şelale ise hem başlangıç hemde bitiş olarak harikaydı :) alttan şelaleyi görmek ise bambaşka kesinlikle görmelisin tabi görmediysen :) hele orda yüzmek paha biçilemez benim gibi su meraklısı yüzme sevdalısı biri için kaçırılmayacak bir fırsattı :) neyse :) kendine iyi bak seni daha fazla özendirmeyeyim :D sağlıcakla kal kardeşim Allah"a emanet... :)

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
Kadir abi helal olsun sana sabah gün doğmadan bisikletinle yola çıkıp akşam gün batımına kadar pedal çevirip böyle güzel turlara imzanı atıyorsun :in: Fotoğrafları görünce içim gitti zaten tebrik ediyorum seni :in: Paylaşım için teşekkür ederim abi görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Kadir kardeşim harika resimler çekmişsin turunda öyle seni kutlarım bende yaz aylarında manavgat side alanya arasında biniyorum kısmet belki bir gün karşılaşırız bir yerlerde
saygılar
ali baba

• Beğen
@MUSTAFA MURAT ARIKAN

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim...
Bisiklet gezilerine çıkmak için bisiklet şart tabiiki ve birde fotograf makinası umarın en yakın zamanda istediğin şekilde bisikletin olur ve forumda konu paylaşımı yaparsınız... sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

Sevgili Kadir, bir kez daha anladım ki senin tur başlangıç noktan sevenlerin birbirleri ile hasretle kucaklaştığı gibi Düdenin denize kavuştuğu nokta. Gökte uçan kuşu gördüğümde bilgisayarda Karmatenin Yayla Çiçeği şarkısını dinliyordum ve "Gökte uçan atmaca, rüzgarla yarışırsun'' diyordu. Kara dutları görünce aklıma Cihan ile Eğirdirden Yazılıkanyona giderken yediğimiz dutlar ve Napolyon kirazlar geldi. Hataya giderken yolda pek çok dut ağacı gördük ama maalesef dut kalmamıştı, incirlerse Antalyadakiler gibi hala olmamıştı. Aksu köprüsünü görünce bende buradan geçtim dedim. Balık bana birlikte içtiğimiz soğuk sodayı anımsattı. Tam Düdende gök kuşağını çekmemişsin diyecektim ki onu da çekmişsin. Turumuzun küçük bir parçasını yeniden yaşattığın için teşekkür ederim. Emeğine sağlık.

• Beğen
Harika bir tur olmuş. Gün doğumundan günbatımına kadar küçük bir Antalya turu yapmış gibi olduk. Bu arada fotoğraf makinan harika. Ben de bugünlerde iş ararken, ayrıca yeni bisikletimle form tutuyorum. 3 hafta içinde önemli gelişme kaydettiğimi görüyorum. Elbette sağlıklı biçimde kilo kaybedebilirsem daha iyi performans göstereceğim kesin. Sağlıklı kilo verme konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Çok güzel bir yolculuk,bir günde dolu dolu gezmişsin...Fotğraflarında çok güzel ..

Sağlıcakla bol pedallar

• Beğen
@Kadir AYINTAP

Kadir abi merhaba.:)
Kadir abi Korsanın:Skull-175 binada tadilat var aldım makinayı eve 5.kata çıkarmak indirmek biraz zor oluyor ama işte aşk bu değişilmiyor kolay kolay.
Ayrıca Ben bisikletten inmiyorum ki; işe giderken,gelirken v.s durumlarda; semtte etraf semtlere giderken hep bisikletle gidiyorum.Günlük yaşantıda kullandığım için fotoğraf çekme durumum olmuyor.
Kendine iyi bak.
İstanbula gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum.Özledik Seni Korsan:Skull-175 ben ve diğer arkadaşlar.
Hem gelde Şu Korsanın:Skull-175 havasını alalım.:D Elindeki tüm gemileri yakalım yıkalım.:)

• Beğen
@Nurşafak Arvas

Sevgili Nurşafak ve onun kıymetli bilgisayarı :D
Resimlerim adlı klasöründe yer alan Sillyon adlı albümdeki benim güzel fotograflarım :) bendeyken emekleyen seni görünce yürümeye başlayan fotograflarımı koşturup bisiklete binmeyide öğretince bir tura cıkarız hep beraber :D Cannoncuğu yukarıda bırakıp kendimi akdenizin serin sularına bıraktığım anki deneyim harikulade bir deneyimdi :) hele gökkuşağını böyle bütüm görmek her zaman nasip olmuyor :) ve akşamki havanın görünümüde görülmeye değerdi :D fotograflarıma ve kendine iyi bak :D istanbula selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: Nurşafak Arvas
@Sercan KOCA

Merhaba Sercan bey...
Linkteki bilgileri okudum oldukca ilginç...
ilgi ve alakanıza teşekkürler :)

@Ahmet Can Yakışır

Çok teşekkürler Ahmet bey
kendinize iyi bakın selam ve sevgiler :)

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :)
sizin fotograflarınız ve gezilerinizde oldukca güzel :)
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Antalyadan Fıransaya selam ve sevgiler :)

Fotoğraflar harika olmuş bizimle paylaştığınız için tşk ederiz bizde sizin kadar görmüş olduk sayenizde

@M.MURAT YILMAZ

Çok teşekkürler sizleride gezdirebildiysek ne mutlu :)
sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@GökmenN

Çok teşekkürler....

@Ayhan Serpen

Çok teşekkürler amacım ofis ortamında çalışan arkadaşları biraz fotograflarlada olsa ferahlatmak sanalda olsa umarım faydası olmuştur :D kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)

@Hasan Bahri Toros

Hasanım merhaba :)
Biliyorsun bisiklet ve fotograf sevdalısı olduğumuzdan sabah erken gece geç saat birimi fark etmez her daim yollardayız :D yeterki bisiklet turu olsun senlede çok erken kalkıp turlara gitmişliğimiz var :) kendine iyi bak kardeşim beğendiğine sevindim sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

@ali albut

Çok teşekkürler Ali abi beğendiğinize sevindim...
Umarım bir gün denk geliriz sağlıcakla kalın selamlar sevgiler :)

@Orhan Kılıç

Orhan abi dediğin gibi düden şelalesine karşı ayrı bir sevgim ilgim var daha doğrusu bende suya karşı farklı bir alaka var :) seninlede düdende buluşup seriğe gitmiştik ama harika bir yer hele burada yüzmek mükemmel kesinlikle yapılması gerek tabi yüzmeyi seven ve iyi bilenlere şiddetle tavsiye ediyorum unutulmaz bir an şelalenin altında yüzmek :) Gökte uçan atmaca , rüzgarla hakikaten yarışıyordu güzel bir görüntüydü.. yol üzerinde mevsim itibari ile yenecek bir kaç meyva var birincisi beraber tatdığımız karpuz :D diğeride dut güzel bir enerji kaynağı...
Yolda içtiğimiz soda gibi balıkta oldukca güzeldi :) Orhan abi sizide tebrik ediyorum turunuzu kazasız belasız tamamlayıp istanbul, hatay arasını tamamlamak herkesin yapabileceği bir tur değil maşallah diyorum hele bu sıcağın altında... abi sağlıcakla kal selam ve sevgiler umarım tekrar bir tura imza atarız :)

@Cem Şentin

Cem bey çok teşekkürler... beğendiğinize sevindim...
Fotografa meraklı biri olarak benim kullandığım fotograf makinasından çok memnunum nikon güzel sonuçlar veriyor tavsiye ederim... biraz kg vermekte fayda var daha rahat ve uzun yol yapabilirsin... bisiklet kg verme konusunda bence en başarılı spor dalı ama pedal çevirdikten sonra boğazını tutmak şart midene düşkünsen kg vermek çok zor biraz kısmakta fayda var... kendinize iyi bakın selam ve sevgiler :)

@Onur ALKAÇIR

Çok teşekkürler bisikletimin markası Cannondale sl trail mtb sınıfı lastikler değişti yol lastiği kullanıyorum hız konusunda güzel sonuçler veriyor...

@samet_özdemir

Samet kardeşim çok teşekkürler beğendiğine sevindim:)
Kendine iyi bak selam ve sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
her zamanki gibi 10 numara bir gezi olmuş.

Geri