@Hasan Bahri Toros
Hasanım merhaba

Biliyorsun bisiklet ve fotograf sevdalısı olduğumuzdan sabah erken gece geç saat birimi fark etmez her daim yollardayız

yeterki bisiklet turu olsun senlede çok erken kalkıp turlara gitmişliğimiz var

kendine iyi bak kardeşim beğendiğine sevindim sağlıcakla kal selam ve sevgiler
@ali albut
Çok teşekkürler Ali abi beğendiğinize sevindim...
Umarım bir gün denk geliriz sağlıcakla kalın selamlar sevgiler
@Orhan Kılıç
Orhan abi dediğin gibi düden şelalesine karşı ayrı bir sevgim ilgim var daha doğrusu bende suya karşı farklı bir alaka var

seninlede düdende buluşup seriğe gitmiştik ama harika bir yer hele burada yüzmek mükemmel kesinlikle yapılması gerek tabi yüzmeyi seven ve iyi bilenlere şiddetle tavsiye ediyorum unutulmaz bir an şelalenin altında yüzmek

Gökte uçan atmaca , rüzgarla hakikaten yarışıyordu güzel bir görüntüydü.. yol üzerinde mevsim itibari ile yenecek bir kaç meyva var birincisi beraber tatdığımız karpuz

diğeride dut güzel bir enerji kaynağı...
Yolda içtiğimiz soda gibi balıkta oldukca güzeldi

Orhan abi sizide tebrik ediyorum turunuzu kazasız belasız tamamlayıp istanbul, hatay arasını tamamlamak herkesin yapabileceği bir tur değil maşallah diyorum hele bu sıcağın altında... abi sağlıcakla kal selam ve sevgiler umarım tekrar bir tura imza atarız
@Cem Şentin
Cem bey çok teşekkürler... beğendiğinize sevindim...
Fotografa meraklı biri olarak benim kullandığım fotograf makinasından çok memnunum nikon güzel sonuçlar veriyor tavsiye ederim... biraz kg vermekte fayda var daha rahat ve uzun yol yapabilirsin... bisiklet kg verme konusunda bence en başarılı spor dalı ama pedal çevirdikten sonra boğazını tutmak şart midene düşkünsen kg vermek çok zor biraz kısmakta fayda var... kendinize iyi bakın selam ve sevgiler
@Onur ALKAÇIR
Çok teşekkürler bisikletimin markası Cannondale sl trail mtb sınıfı lastikler değişti yol lastiği kullanıyorum hız konusunda güzel sonuçler veriyor...
@samet_özdemir
Samet kardeşim çok teşekkürler beğendiğine sevindim

Kendine iyi bak selam ve sevgiler..