Scudo Sports

Silecekleri kaldırılamayan otomobillerin listesi

Burhan Kuzu'nun anayasa profesörü, Bekir Bozdağ'ın adalet bakanı olduğu ülkede sıradan vatandaş bisiklete biniyor diye lord gibi davranacak değil. Seviye bu maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Wberlin ve CeCeKa
Scudo
konu her zamanki gibi olması gereken yerde değil ! o yüzden kapatın gitsin bu konuyu.çok merak eden
araçların teknik özellikleri yazıyor her yerde girsin baksın.yoksa millet burada birbirine sığır demeye devam edecek.

@Knight Rider

Asıl sen ne içiyorsun da gidip başkalarına ait olan bir malı istediğin gibi kurcalama hakkını kendinde görüyorsun, bir kenara koyduğun bisikletin için birisi gelip sağını solunu kurcalayıp zarar verse hoşuna gider mi? Bisikletime ya da arabama birisi böyle saçma bir nedenle zarar verecek olursa sonuçlarına katlanır.
maden çok düzgün bir uyarı yönetimi oluşturmaya çalışıyorsun, cebine koyarsın uyarı notu, böyle gördüğün araçların sileceğinin altına iliştirirsin, hiçbir şeye de zarar vermez medenice bir uyarı yönetimini uygulamış olursun.

• Beğen
Tepkiler: Wberlin ve N0YAN
@Eser Sevinç bisikleti öyle sağa sola herhangi bir yeri kapatacak şekilde bırakmıyorum. O yüzden kurcalanması hoşuma gitmez. Eğer birisinin hakkını yiyecek şekilde bisikleti park etmişsem ve kurcalanmışsa özür diler, başımı öne eğer ve giderim.

Not yapıştırmanın daha doğru olduğuna katılıyorum.

Seat altea xl :koptum:

@Anonim
:koptum::koptum::koptum:

Sevgili forum sakinleri, eğer ki ben bisiklet yoluna aracımı park edersem beni uyarıcı bir takım şeyler yapabilirsiniz. Ama bu yaptıklarınızın aracıma " zarar " vermemesine özen gösteriniz. Zarar verirseniz de canınız sağ olsun...:):):)

Aracım Fluance silecekleri kaldrılmaz şayet biri kaldırsa görsem o silecekle döverim heralde kimse bana ait al bir mala zarar veremez varsa sıkıntı fotosunu çekip atsın neyse cezası onu öderiz bazı durumlarda istemezsek hatalı park etmek zorunda kalabiliyoruz hastalık veya araba konulması gerek eşya getirmek için vbbir sürü nedenle istemsizce bunu yapmamız gerekebilir

Bir tarafta hatalıya farkındalık yaratma niyetiyle silecekleri kaldıran hatta bunu yaparken de zarar vermemek için hangi araçların sileceklerinin kaldırılamayacağı ile ilgili kafa yoran, diğer tarafta ise arabasını olmayacak yere park edip insanları zor durumda bırakıp tehlikeye atan ve üstüne de sileceklerine dokunulduğunda döveceğini söyleyen yurdum zorbaları. Taraf seçmek çok da zor değil.

Araçlarla yüz göz olmamak için sabahın köründe antrenmana çıkma sebebimiz bu araç sahiplerinin içinde bulunduğu gaflet hali zaten :snzdglsn: Araç sahibi bisiklet kullanıcısı bile olsa değişmiyor bir şeyler kolay kolay.
Ben senin yolunu kaparım, arabama dokunma şöyle döverim, böyle döverim... Arabalar fazla testosteron salgılatıyor gibi. Sağlıklı bir ilişki değil bu bence, aman :koptum::koptum::koptum:

Şu döverim, oyarım diyenler benim karşıma çıkmaz ki, elimi arkada bağlayıp bi güzel dayak yesem. Sonra doğru darp raporu almaya gitsem... Şikayetçi olmama bile gerek yok kamu davası yeter.

Bakın empati falan boşverin bir olay anlatayım size. Sitemizin otoparkı var oğlum bir gece aşırı ateşlendi telaşla çıktım hastahaneye gittim dönüşte sitenin otoparkının girişinde bir araç duruyor. Şimdi hepinize tek tek soruyorum bu durum benim başıma hastahaneye giderken gelseydi ve aracımla o otoparktan çıkamasaydım ne yapmam gerekirdi. Polisi arayıp beklemek mi (çocuğum ateşler içinde), kibarca uyarı yazısı bırakmak mı ? Sileceklerini kaldırmak mı?

yaşar usta-bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın.paran var, pulun var, herşeyin var.binlerce kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana ekmekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum.sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.hıh.sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey.sen mi büyüksün.hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta.sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç.gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın.yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız.bizler birbirimizi seviyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma çocuklarıma.dokunma oğluma.dokunma gelinime.eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.(çıkar)

Yoksa bunu mu yapayım. Park ettiğiniz yerlere dikkat edin. Kimsenin hayatını engellemeye hakkınız yok. Silecek kaldırmak yerine ufak yazılı notlar daha etkili olacaktır. Birisi aracımın sileceğini kaldırırken görürsem hatamı sorarım ve hatam varsa kendisinden özür dilerim.

(link) yine de siz dikkatli olun burası Türkiye.

VW caddylerde de silecekler kalkmıyor,bilginize.

gereksiz konular serisi bilmem kaç...

evlilik konusu felanda açmak lazım bence..bu ne ya huu!!! forumluktan çıktı ıyıce

Çok enteresan, kimse de ben bisiklet yoluna park etmem dememiş...:)

Geri