Scudo Sports

'' şile -şile -şile --200 km ....''

Scudo
@Erkan Közen

ertan sen genç adamsın sana hiç bi şey olmaz o gün yoruldun antremanlara devam et bak ne oluyor ondan sonra yersin o yolları ,,buna inanacaksın ..

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Ya abi o kadarda korkuttun bizi :D:D o rampaları 30la çıktığımı gördüm..Sinickırslar iyi gidiyor...Benim favorim aslında cezerye mezerye ama artık sinickırs :D Benden sonra Çağatay abi geldi...Sonrada İsmail abi geldi sanırım...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@sonEr´´

snikırs iyi hakikaten soner ,,,,yorgun vücuda alınca acaip oldum ilk rampayı nasıl aldım bilmiyorum ama dört yetmedi tam 6 adet lazım,, kartepe için sekiz adet açıkça beni tam fişekler özellikle suadiye rampasında lazım ..
evet yol bisikleti kullanalar devreye önce girmiş ....
avatar çok doğru bi hareket soner, rampa yolla böyle çıkılır ...

@Kudret Kurtcebe

abi sanada bir yol çekelim..scott cr1 of of...gerçi addict'ten aşağısı kurtarmaz seni ama..scale'yide doğal haline çevirirsin..off road filan:in:

Merhaba.:)
Kudret abiii Yaşlandııııııığıııınıııııızıııı artık kabul ediiiiiiiiiin.Sen ve Korsan yaşlı iki Kurt olarak artık hafızalarımızda yer etmelisin.:)
Çekilin sahalardan artık, bu işin akademik alandaki Prof.Kudret abisi ol.:D
Bakın arkadan Mehmet,soner,ben vs. Genç arkadaşlar geliyor.
Neyse şimdi alınganlık gösterirsiniz.:mad:
Elbette şaka.:p
Sizleri seviyoruz Tüm bisiklet dostları olarak.
Harika bir tur çıkarmışsınız arkadaşlar.
Hepinize sevgiler.
Kankam Korsan şimdi kızıyordur bana eminim.Ben ve yaşlılık diyordur.:eek: Kabul etmiyorum diyordur.:D
Ayaklarınıza sağlık.:in:
Paylaşımınız için teşekkürler.

@sonEr´´

evet yol ama bu hibrite alıştım .....yol 28 jant başka tabi...

@RECEP İŞLEK

evet doğru zamanı gelince tadında bırakmanında güzel tarafı var ..bi arkadaşım vardı benden 2 yaş büyük idi ve gerçekten yüksek tempo basan bi arkadaş idi....
ve gençler ile süratli giden gençler ile birlikte pedallamayı severdi ama bu işin dozunu kaçırınca fıtık ameliyatı oldu ,,zorlama ,evet yol bisikleti kullanıyordu ,, arada sırada sahil yolunda denk geliriz, artık eskisi gibi omadığını söylemekte...
evet bu spor dalı yaşla ilintili, şu bi gerçekki 6 senedir durmadan ağır etaplara koştum frene basmak lazım, yalnız bu frene basış kontrollü olarak azaltılarak devam edecektir....kendi yaşıtlarıma göre iyi konumda olmayı hedeflemek amaç ....tabiki çalışan ve bir disiplin içersinde kendini geliştiren gençlere asla aşık atamam ,nitekim bu turdada gencecik dostlarımın nasıl zor etabı yediklerini gördüm buna şahit olmak tabi kendimi kahretmeden bana zevk vermiştir ,çünki bi olay içersindeyiz ve birlikte bir olayı belkide dünyanın en zevkli bi olayını paylaşıyoruz sahalarda...

@Kudret Kurtcebe

Kudert abi.:)
Siz Bisikletforumunda size yakıştırdığı gibi tüm bisiklet severlerin Kudret abisi Onursal bisiklet sporcususunuz.Herzaman yanındayız.:)
Gerekirse biz sana ayak uydurur yinede aramızdan kopmanı engelleriz.Yada araçla eskort yaparız senin için.
Ben garipçe turunda "ilk turlarımdan biriydi" performansımın düşük olduğu dönemlerde biz genç arkadaşlara nasıl ayak uydurduğunu unutmadım.Yaklaşık 2 yıl önce pedallamıştık.
Ama aynı şeyi Kankam Korsan:Skull-175 için yapmam.O cebelleşsin arka sıralarda:D
Kendine iyi bak Kudret abi.:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Salih Dinçer

Harika bir tur yapmışsınız. Gerçekten de zorlu yollara sahip Şile. Resimler de harika. Elbette bir gün Şile'ye gitmeyi planlıyorum. Ama ona vakit var. Bu arada Salih, Çin işkencesi demişsin tur hakkında. Asıl Çin işkencesi burada arkadaşım:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
@Cem Şentin
Müzik fena değilmiş, hoşuma gitti bile...:)

Sevgiler, saygılar...

güzel olmuş teşekkürler.. sakaryadan şile turu yapmak için artık erteleme yapmamalıyım..

Kudret abi ve hasan abinin ekibi iyi iş çikarmıslar yine ayaklarınıza sağlık kudret abi sahsen Teklif etti bu tura katılmamı ama işsel problemlerden dolayı bu güzelim tura katılamadım ins başka turlarda pedallamak dileği ile ..... hayırlı bayramlar

@İbrahim Ozan

iyi bayramlar ibrahim eski günler derki neydi o esen köy şelalesi neydi o rampalar sen ben iskender devirmiştik oraları hey gidi günler hey vakit çabuk geçiyor ,,,

Geri