Scudo Sports

Şile mi? bir daha asla!

@C.Öz
Zaten bakmayın asla dediğime pire için yorgan yakan biri değilimdir :D Zaten bisiklette çok yeniyim toplasanız 300 km anca yapmışımdır. Ama farkettim ki zorladıkça açılıyorsunuz. Zamanla oluyor tabi sabretmek lazım.

Scudo
O parazitlerden türkiye nin her yerinde var, bir zamandan sonra gülüp geçiyorsunuz, arkadan hadi be koçum diye sırtına bir tokat yapıştırığ giden motorsikletliler mi dersiniz, yarışalım mı der gibi ara gaz verip yanından geçen mallar mı dersiniz, ama bazen iyilerinede rastlıyorsunuz, motor arkası interval yapabiliyorsunuz. :D

bazı talihsizlikler yaşamışsınız ama yinede kazasız bitirmişsiniz turunuzu bu iyi olmuş
Benzer şey bende yaşadım aynı yokuşun düzlendiği yerde normalde soda ve ayrana 3 tl vermeme rağmen ertesi hafta 7 tl isteyince bir daha gitmedim oraya. O yüzden şimdi fiyat soruyorum. O zaman abartamıyolar. İşin ilginç tarafı geçen hafta 3 tl aldıklarını söylediğimde, orasını sıradan bir kafe gibi düşünmemem gerektiğini söyledi sorumlu bayan.
Ancak mevzuat fiyat listesinin asılması ve ilanını zorunlu kılıyor. Kaldıki ticari gelenekte böyle bir fiyatlandırma yok.
Her neyse moralimi bozmamak için hiç uzatmadan yoluma devam ettim bende.

@z. usta
En iyisini yapmışsınız. yol kenarı olduğu için istedikleri fiyatı koyabileceklerini zannediyorlar.

Yazıyı keyifle okudum, fakat üzüldüm. Ben şahsen Şile/Doğancılı Köyü yerlisiyim. İstanbulda yaşıyorum. Hafta sonları kendi evime gitmeyi bile tercih edemiyorum. Çünkü fazlasıyla farklı kültür yoğun bir şekilde aynı ortamda buluşup farklı bir topluluk oluşturuyorlar. Buna rağmen Şile güzel bir yer ve tekrar bir şans verip şile de daha fazla vakit geçirmenizi tavsiye ederim.

dostum count 8 sayacım bozuldu demişsin nasıl bir bozukluk oldu? bendede aynı sayactan var maşadaki sayaç ile janttaki mıknatıs mesafesi bazen kendiliğinden açılıyor bu da sayacın saymamasına neden oluyor yakınlaştırınca düzeliyor. sende de böyle bir durummu oldu?

@Birtan Kolburan

Benim ki çok garip bir şekilde bozuldu. önde ki sepette telefon vardı. telefon çaldıktan sonra baktım ki sayaç çalışmıyor. cihazı sköüp tekere yaklaştırdım yine çalışmadı. Bir süre öyle devam ettim. sonra tekrar tekere yaklaştırınca çalışmaya başladı. sanırım pili zayıflamış olabilir. henüz başka pille denemedim. bir kere daha telefon çalınca bozulmuştu. bir süre sonra düzelmişti.

Şile turunu biz Kurtköy den başlayıp orman yolundan köyleri geçerek yapıyoruz. Bakalım yeterli katılımcı bulabilirsem bu hafta sonu katlanır bisiklet ile deneyeceğim. Rota için relive kaydı,
(link)

@DayKnight bende düşünüyordum bu hafta sonu için şile tarafına gitmeyi kaynarca da oturuyorum. çıkacaksanız iletişime geçelim

@DayKnight bende düşünüyordum bu hafta sonu için şile tarafına gitmeyi kaynarca da oturuyorum. çıkacaksanız iletişime geçelim

Tamamdir hep beraber gidelim daha iyi olur ;) Ben telefon numarami sana ozel mesaj ile gonderiyorum

Geri