Scudo Sports

Şile için güzergah

@Onur Gunes
Kafasini kaldirip suratina bakmiyor kopekler :) tek sikinti sofulardan mecburen otobana baglandik biz

Scudo
Arkadaşlar Şile'ye güzergah konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Malum Şile yolu kamyonlar yüzünden sağlığa zararlı :confused: Sancaktepe'den başlayarak (veya yakın çevreden de olabilir) Şile yolu haricindeki yolları kullanarak mimkinse az yokuşlu (öyle yolu bulursan bana da haber ver dediğinizi duyar gibiyim) güzergah tavsiye edecek arkadaşlar var mıdır, ya da bu iş için kullanılabilecek bir program??? Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum, "önden gider, yolu gösteririm" diyen bir arkadaş olursa da hayır demem yani ... :D

@Devenez ce que
Şöyle bir rota bırakayım;
(Siteyi de tavsiye ederim bu arada)
(link)

Çok fena düz duvar yokuşlar var, yokuşsuz şile olmaz :harika:

@BerkEvren Teşekkürler :harika: Bende uygulaması vardı telefonda, ama rota oluşturmak istediğimde şöyle bir rota verdi:

W4LAk2.png

Şile yolundan götürüp ezdirecek beni kamyonlara :mad: "Adjust route" dedim falan ama bir türlü Şile yolundan çıkaramamıştım. Site üzerinden biraz daha rotayla oynama imkanı var heralde, biraz kurcalayım yokuşsuz bir rota bulmak için :koptum:

@Devenez ce que
Yokuşsuz bir seçenek için tünel bulmanız lazım :) Coğrafi olarak Şile'ye tırmanmadan gidemezsiniz :)
Hem tırmanış olmazsa, bayır aşağı gitme keyfi de olmaz unutmayın :harika:

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Yokuşsuz şile rotası ancak uçakla giderseniz mümkün.

Strava'da create route seçeneği ile minimum yokuşlu bir rota oluşturabilirsiniz .Google'dan nasıl yapıldığını rahatça bulursunuz.

• Beğen
@BerkEvren yokuş mu tünel mi? :rolleyes:
@Ozan k. yokuş mu tünel mi uçak mı? :D Strava'da create route seçeneği bende çıkmıyor (ya da bulamadım). Ücretsiz üyelik olduğu için mi acaba?

@Devenez ce que
Sağ üst köşedeki + işaretini tıklayın. (Telefondan açılmaz)
En kamyonsuz, doğayla iç içe rota size attığım. Tavsiye ederim :harika:

• Beğen
Reşadiye - Cumhuriyet - Kurna - Sofular - Şile gibi bir rota yapabilirsiniz. Bol tırmanışlı fakat az kamyonlu (en azından birkaç sene önce öyleydi)

• Beğen
@Gökhan Toros teşekkürler :harika: Ben de Google'den öyle bir rota buldum ama Reşadiye-Cumhuriyet arası ile Kılıçlı-Kurna arası biraz fazla yokuşlu ve fazla ıssız görünüyor. Oralarda yerleşik köpek arkadaşları rahatsız etmeyeyim şimdi :tskler:
@BerkEvren rotayı kısaltmak, şehiriçi trafiğine çok girmemek için Viaport'un oraya arabayla gidip ordan başlayım diye düşündüm (Viaport'u arabayı tüm gün bırakmak sorun olmaz heralde...)

@Devenez ce que

Özellikle haftasonu piknikçilerin kullandığı oldukça yoğun bir yol. Sağda solda piknik yapmak için duran araçlar oluyor sürekli.
Ama dediğim gibi, bu yaklaşık 2 yıl öncesinin bilgisi. 3. köprü yolu geldikten sonra ne oldu bilmiyorum.

• Beğen
@Devenez ce que
F1'den Şile'ye kadar aralıklarla köpek arkadaşlar mevcut haberiniz olsun. Özellikle artan inşaatlarla birlikte onların da alanları daralıyor.
Issız olmayan rotalar hafriyat kamyonları ile dolu oluyor.
Daha önce yapmadıysanız bu tip bir rotayı şehir bisikleti, mtb gibi bisikletlerle turlar düzenleyen Anadolu Bisikletlileri ile bir kaç sefer yapın derim. (link)

valla 3-4 kişi olursa karşı taraftan pendike gelip oradan şileye pedallamak isterim. kabaca gün içinde 200kmyi geçebileceğim iyi bir antreman olur. lakin köpekler düşündürüyor.

Geri