Scudo Sports

Şile Çengilli köy yolları 300km 5000m Ultra ( PART 1 ) | Yol Bisiklet Vlog

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese Merhaba;

Harem'den başlayan sürüş Şile'ye doğru devam etti. Köy yollarında hem yorulduk hem dinlendik.
Bağırganlı'ya kadar rüzgar kafadan estiği için biraz üşüdük. Rüzgarın etkisiyle yer yer derecenin düşmesi epey üşüttü.
Ağva'dan sonra rüzgar arkamızdan esecek diye düşünürken pek istediğimiz olmadı. Üzerine yağmur başlayınca rüzgar etkisini epey azalttı.
Sabah öğlen ve akşam sıcaklığın farklılık gösterdiği bu sürüşlerde doğru giyim epey önemli. Çok kalın giyinmemekte fayda var.
Yavaş yavaş kondisyonları toparlayalım.

Sürüş verileri: ✩✩✩ (link)
✩✩✩ INSTAGRAM: (link) Ride More!

Scudo
İzlemek epey eğlenceli oluyor.Videolara devam.Kalabalıka sürmek daha güzel 😉🚴‍♂️

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan güler
Ne güzel geziniyordum, şimdi anca gezenleri izleyicem sanırım. 10 km'den daha fazla uzaklaşamıyormuşum oturduğum yerden.😒
Sizide tebrik ederim. 👏🏻👏🏻👏🏻

Keyifle izledik. :) Part 2 yi bekliyoruz.

• Muhteşem
Süper bir sürüş ve çok keyifli yollar 👍🏻👍🏻

• Muhteşem
Seyretmesi çok güzeldi, çok keyifli olmuş, ikinci bölümü bekliyoruz

• Muhteşem
UZAK'a gelemeyen uzaktakiler için efsane olmuş :) Emeğinize sağlık

@Özcan güler anca 'uzak'tan ' uzak'tan seyrediyoruz işte. Yapabildiğimiz bu, bugünlerde. Başarılar sana.

Ozcan hocam 300 + kmler insan işi degil ya birak bisikleti, arabayla bile yipranir insan. Tebrik ederim bu insan ustu performanslar icin :)

Yazın yapmayı planladığım 2 günde toplam 640km'lik ultra mesafe hedefim için ilham ve motivasyon kaynağı olan bu sürüşler ve vlog için çok teşekkürler.

Ozcan hocam 300 + kmler insan işi degil ya birak bisikleti, arabayla bile yipranir insan. Tebrik ederim bu insan ustu performanslar icin :)
Seviyoruz bu hayatı :D En kötü alışkanlığım diyebilirim :D
Ne güzel geziniyordum, şimdi anca gezenleri izleyicem sanırım. 10 km'den daha fazla uzaklaşamıyormuşum oturduğum yerden.😒
Sizide tebrik ederim. 👏🏻👏🏻👏🏻
Ben de trainer başlıyorum tekrardan. Bu kapan özgür ol beni çok etkiliyor.

Geçen sene 5 günde yaptığım 320kmlik Berlin - Hamburg turunu, bu videolardan gaza gelip bir günde yapcam bu yaz 😅

Güzel tur emeğine sağlık.İyi yağmur yediniz 😉

Nazar değmesin 🧿 yine heyecanla ve keyifle seyrettim.
@Özcan güler eldiveni bütün sürüş boyunca değil, kısa bir süre taktınız, çekimlerde öyle görünüyor, elleriniz nasıl üşümüyor😊 benim ellerim buza dönüşüyor o rüzgarda 😄

Nazar değmesin 🧿 yine heyecanla ve keyifle seyrettim.
@Özcan güler eldiveni bütün sürüş boyunca değil, kısa bir süre taktınız, çekimlerde öyle görünüyor, elleriniz nasıl üşümüyor😊 benim ellerim buza dönüşüyor o rüzgarda 😄
Üşüyor tabii ki; ama dayanıklılıkta artıyor.

Üşüyor tabii ki; ama dayanıklılıkta artıyor.
Az önce bir dayının yanından geçerken kar yağıyor gibi giyinmiş. Tabi benim altım yaz üstüm bahar olunca "soğuk değil mi" dedi dayı. Bende "bacaklar çalışıyor, üstüm biraz soğuk" dedim.
Ben havayı beş, yedi derece falan sanıyorum, eve gelip görünce jeton düştü üşümeye başladım. Hisedilen sıfır derece diyor. 🤣

Özcan keyifle izlemeye devam ediyoruz. Dağların sürün mutlu olacaksınız diyorsun ya sana yeni rota önerim olacak.

Şırnak da 32 virajlı yol.

1617530943582.png

Eğer ki yazın buraya yahut güneydoğu anadolu bölgesi için organizasyon yaparsan bende katılmak isterim =)

@Özcan güler sürerken eti browni keki tek seferde hüpletmekte ney. İnsanın boğazında kalır alimallah. :) Birşey olmuyor demekki bende deneyeceğim

Geri