Scudo Sports

Şile antrenman turları

@Fatihacr

önemli bir mevzu değil ,aile hekimliğinden sağlık raporu çıkartılacak ya da özelden alınabilir ,düşük bir maliyete ,direk gençlik ve spor bakanlığna başvurulacak, iki adet vesikalık resim ile , bu lisans 1 yıllık olacak ,her sene lisanslar yenilenmekte

Scudo
Şile Üvezli'den foruma merhaba diyorum. Memleketim Şile Üvezli, bulunduğum yer Üsküdar, mesleğim öğretmen, bisikletim ise Carraro. Hepinize keyifli sürüşler.

Carrarolar .JPG

Ben ve eşimin bisikleti

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Bisiklet ile üsküdardan şileye gidip sonrasında yüzmek istiyorum fakat sorun şu; ben yüzerken bisikleti ne yapıcam?

Uzun zamandır foruma girmiyordum cevap biraz geç oldu ama kusura bakmayın :) yanınızda biri olursa daha iyi tabi ama yüzerken fazla uzaklaşmazsanız bir şey olacağını düşünmüyorum pek. Bisikleti kilitlerseniz inşallah bir şey olmaz. Yine de aman dikkat diyelim. Arkadaşım Üsküdar'da sağlam bir bisiklet aldı bir haftaya çaldılar maalesef :(

Selamlar,

En mantikli Uskudar-Sile rotasini ariyorum ama burada paylasilan butun strava rotalari ucmus (ya da artik uyelik istiyor ama) bende acilmadilar. Dun Uskudar-Riva yaptim, kopekler disinda sorunsuz ve kusursuzdu. En kotu ihtimal Riva uzerinden yine Sile yapmayi dusunuyorum ama tabii daha iyi bir rota tavsiye edebilecek olan varsa da super olur.

Tesekkurler simdiden, iyi pedallamalar..

Selamlar,

En mantikli Uskudar-Sile rotasini ariyorum ama burada paylasilan butun strava rotalari ucmus (ya da artik uyelik istiyor ama) bende acilmadilar. Dun Uskudar-Riva yaptim, kopekler disinda sorunsuz ve kusursuzdu. En kotu ihtimal Riva uzerinden yine Sile yapmayi dusunuyorum ama tabii daha iyi bir rota tavsiye edebilecek olan varsa da super olur.

Tesekkurler simdiden, iyi pedallamalar..
(link)

Tek gidiş hali bu. Tamamı sürülmüş, test edilmiş bir rota :harika:

Gittiğiniz rotaları bizimlede paylaşırsanız sevinirim yazın benimde üsküdar-riva niyetim var :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@geniusbjk, @BerkEvren üstad haklı şile otobanı ve bu kullanılan dışında pek alternatif kalmıyor, benim de denemem aşağıdaki gibi tam tur olmuştu;
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri