Scudo Sports

şikayetim yok..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mehmetsunu
aynen doğru dersin
istanbul uyumakta
istanbulda o kadar belediye varki her belediye bisiklet takımı kurabilir bu milleti dürtecek lider gerekiyor, biliyorsun mehmet bu milletin başında olacak biri...illa bu yapılacak diyecek , ama değersizler değerli olur ise kıyamet orda başlar
bak şimdi geldi paşa ,
kim erol küçükbakır feridun tezbaşaran ile eğimlerde savaş vermiş milli bisikletçi ,inşallah şu bisiklet federerasyonunu çekip düzene koyar

Kudret Kurtcebe 1976-2016 bisiklet Kayıt: 10 Ocak 2009
ben bir günah çıkartayım şurada,,

elektronik aletler,

1- mp3 creative

elektrikli aletler,

1-cep buzdolabı
2- bilgisayar,
3- ps2
4- dvd player

şofben yok,çamaşır makine yok,leğende yıkanır her şey ,sonra durulanır,giyim eşyam azdır,
doğal gaz,
4 'lü ocak ,doğal gazlı
doğal gaz sobam var.
bir adet led tv alacağız......
cep ,yeğen verdi ,
10 yıllık kötü samsung,
kontür almam resim çekerim ,kontür 5 lira olacak 3 ay gidecek ,
bisiklete çok para veririm hiç acımam.....

Bisikletforum Tüketim Karşıtı Çevreciler Platformu

ahmet yazmışım bak oku istersen ,,

Scudo
yaw kudret hocam seni bilen bilir zaten kimseye bişey anlatmana gerek yok isteyen istediğine inansın

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/tmp_26861-screenshot_2016-11-09-19-48-2489755635-png.94858/

hatırlarsan uzakta offroad yol gördük uçsuz bucaksız, mtb ile buraya dal ve git kafanı dinle ,yol burda gitmez tabi

@Kudret Kurtcebe Kudret bey, bu forumu aktif kullanan yaklaşık 200 kişi var. Kimse de sizin kadar olayları kendine yönelik yorumlamıyor ama.

Bize ne yahu sizin hiç pedal kesmeden 50 KM basmanızdan, Kartepe'ye 159. çıkışınızdan, Suadiye eğimlerinde trafiğe şikayetlerinizden? Açık konuşucam, bundan dolayı da forumdan uzaklaştırabilirim ama yaşınızdan ötürü zamanınızın boş olmasını hep burada geçiriyorsunuz ve her ama her konuda bir Kudret Kurtcebe olmasından, "2. olmuş idik" demenizden, artık söz yok sadece eylem gibisinden meydan okuyan triplerinizden ben bir kullanıcı olarak çok sıkıldım. İnsanlar yaşınızdan dolayı hürmet gösteriyor, tahminen "Yapacak bir şeyi yok, takılsın yahu." şeklinde acıma temalı hiç eleştirmiyor ve hatta gazlayıp, destek de veriyor ama gerçekten biraz sıkıcı sırf fotoğraf atmanız, derecelerinizi atmanız falan. Kendinize bir blog açıp, bu hikayeleri orada paylaşmanız daha doğru olur. Herkese açık bir sitede sürekli ve sürekli kendinizden bahsetmenizle en azından ben gerçekten hiç ilgilenmiyorum.

Benim meramım budur.

@drumbanger

isminiz nedir,
bilmiyorum ,algılama biçiminiz yalnış kimseye meydan okuma durumu yok ayrıca sürekli alttan alan benim ,
sizi ilgilendirmiyor ise benim 3 adet topiğime girmeyin, yada banlayın böylece sorun haldedilir çok zor değil beni banlamak .
hemen bence banlayın ne kadar beni sevmeyen var ise banlasın.

Bize ne yahu sizin hiç pedal kesmeden 50 KM basmanızdan, Kartepe'ye 159. çıkışınızdan, Suadiye eğimlerinde trafiğe şikayetlerinizden?
topiğe niye girdiniz o vakit girmese idiniz ,

"2. olmuş idik" demenizden,

çalışın sizinde olsun podyum ,

artık söz yok sadece eylem gibisinden

benim eylemim sele üstüdür,,çalışırım kendimi geliştirmeyi severim bu benim hobimdir bilmem anlatabiildinmi,

yapacak çok şey var hocam ,bisiklet forum benim gözümde bana imkan sağlayan tek forum ayrıca bu forumda bulunmaktan zevk alıyorum ,

Herkese açık bir sitede sürekli ve sürekli kendinizden bahsetmenizle en azından ben gerçekten hiç ilgilenmiyorum.
ilgilenmiyor iseniz banlayım dostum ..

ben de tam tersi sizin gibi insanları sürekli burada görmek istiyorum kudret hocam başarılarınız benim gibilere psikolojik destek moral ve motivasyon oluyor örnek oluyor siz bisiklete dün başlayan biri değilsiniz bu işi yıllardır yapan bu işte usta olmuş bir insansınız sizi herzaman buralarda görmek isterim

@barış barış

kolayı var beni sevmeyen banlasın diyorum ,arapça konuşmuyorum herhalde yahu, değilmi barış,

@barış barış

zati sonunda senle yarışlara gireceğiz ,barış inan davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ,sen oralarda pişiyorsun şilede kışın bile biniyorsun senin bu emeklerin boşuna gitmez ,

@Kudret Kurtcebe Burası bir forum. Forumlarda açılan başlıklar başlığı açanın özel mülkü değil. Başlığı açan, başlığın altında nasıl iletişim kurulacağına karar vermez. Bu üslup ve mantık yanlış Kudret bey, internette iletişim ve paylaşım bu üslup ve mantıkla yürümez. Eğer sadece sizin keyfinize göre işleyecek bir iletişim platformu arıyorsanız mesela WhatsApp grubu oluşturun, ki hiç şüpheniz olmasın, böyle devam ederseniz öyle bir grupta bile tepki alırsınız. Bisiklet sporuna ve kültürüne bakışınızda çok ciddi eksiklikler ve yanlışlıklar var. Etrafınıza biraz daha geniş bakın, bisiklet dünyası rampa tırmanmaktan, podyuma çıkmaktan ibaret değil. Performans kelimesini bile anlamını kendinize göre yontup daraltarak kullanıyor ve sizin anladığınız şekliyle performans gösterilmeyen bisiklet kullanımını "laylaylom" diyerek küçümseyecek kadar pervasızlaşıyorsunuz. Tekrar edeyim: Foruma ve bisiklete bakış açınız, iletişimdeki üslubunuz çok sorunlu, başka insanlara saygısızlığa varan olumsuzluklar barındırıyor. Kendi dar dünyanızda yaşamak elbette hakkınız ama o dünyadan başka dünyalara bakarken ve seslenirken bunu uzlaşılmış kurallar ve paylaşılmış iletişim düzeni içinde yapmalısınız. Başlıkların altına tekrar tekrar tekrar boca ettiğiniz veriler ve resimler, bisikleti sizden farklı anlayışlarla kullanan forum üyelerine yönelik yargılayıcı ve değersizleştirici sözler, kabul edin ya da etmeyin, sizi pohpohlayanlara bel bağlayın ya da bağlamayın, hiç şüpheniz olmasın, burada çok sayıda insanı irrite ediyor ve size tepkiler her gün başka başka insanlarca dillendirilir oluyor.

Size hoşgörüyle ve sabırla çağrıda bulunuyorum: Buradaki iletişim üslubunuzu ve katılım şeklinizi gözden geçirin, başka insanlara karşı daha saygılı ve kapsayıcı olmaya özen gösterin. Bisiklet dünyası sizin yaşadığınızdan ve algıladığınızdan çok daha geniş sınırları olan, çok çeşitli varoluş biçimleri barındıran, çoğulcu ve katılımcı, paylaşımcı ve hoşgörülü bir dünya. Ben-dili o dünyada pek de yaşam alanı bulabilecek, pek de hoşgörüyle karşılanacak bir dil değil. Bir durun ve kendinizi gözden geçirin.

Cumartesi gurubunu yakalayamazsam pazar arkadaşla çıkacaz hocam rota belli değil
cumartesi gurubunu yakalarsam pazar yatış

@mehmetsunu çeşme fondo başlığını mesajınız sonrası farkettim.
Hatta başlığa girmeden önce herhalde Kudret Bey yarışa girdi de düşük derece yaptı diye millet alay etti sandım. Başlığı ve Kudret Bey'in onlarca iletisini okudum okudum, bir de baktım ki meğerse yarışa girmemiş bile.
Neden bu kadar acayip tartışma dönmüş ilginç.
Size bela okuyan arkadaş da patlak lastikle sürmüş ona rağmen çıldırtmışsınız kendisini.
Çok üzüldüm bu duruma, ben de çok fena geliyorum, her şey sahada olacak :)

Selamlar...

@Ahmetgitar

ahmet dostum yarışa girmeyince yarış hakkında konuşmama durumumu oluyor onu bi izah edersen anlayacağım,,

birde kendi açtığın topiğe bir daha bak bakalım orda ne yazmışım

art niyetle gelme olur ise olmaz etik olmaz

Kudret Kurtcebe 1976-2016 bisiklet Kayıt: 10 Ocak 2009
ben bir günah çıkartayım şurada,,

elektronik aletler,

1- mp3 creative

elektrikli aletler,

1-cep buzdolabı
2- bilgisayar,
3- ps2
4- dvd player

şofben yok,çamaşır makine yok,leğende yıkanır her şey ,sonra durulanır,giyim eşyam azdır,
doğal gaz,
4 'lü ocak ,doğal gazlı
doğal gaz sobam var.
bir adet led tv alacağız......
cep ,yeğen verdi ,
10 yıllık kötü samsung,
kontür almam resim çekerim ,kontür 5 lira olacak 3 ay gidecek ,
bisiklete çok para veririm hiç acımam.....

Bisikletforum Tüketim Karşıtı Çevreciler Platformu

bak ahmet oku niye benim topiğe yazmadı dedin ya demekki yazmışım ..bir daha oku lütfen

dikkatinden kaçtı galba

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/s/34/34919.jpg?1477035223
mehmetsunu İKONOKLAST Kayıt: 28 Eylül 2011

Kudret abi millet zannediyorki ben, grandofondolardaki gibi assolist, bisikletin zeki müreni olursam bisiklet adına herşey düzelecek herşey yoluna girecek. Oysaki bencilce davranışlardan ziyade gruplar çoğalsa mesela bir milyonluk bir şehirde 10 tane performans, 5 tane mtb, 5 tane tur grubu çıksa farkındalık ve bisiklet sporu adına daha iyi olmazmı. Ama yok dirsek atıp grandofondada öne geçelim o daha önemli.

@Ahmetgitar olayın künhüne vakıf olmadığından başlığın nedenini bilemeyebilirsin. Kudret abiyi çeşme fondo başlığında kelbin mabadına soktular amiyane tabirle. Tabi bizim kudret abi herkese gülücük dağıtma, herkesle iyi geçinme meşrebinde bir adam olduğundan tepkisini de böyle ortaya koydu,,,

valla arkadaş ne diyeğimki,,,

@Kudret Kurtcebe ben orada kinaye yaptım.
Zira herkes her başlığa yazsın isterim. Tüketim karşıtı başlığına çokça katkı sunduğunuzu zaten görüyorum.
Burada şuna yazarım buna yazarım cümlenize karşı e bizim başlığa da yazın şeklinde bir nükte oldu diyelim.
Çok da dert etmeyin bence.
Bisiklet hepimiz için güzel.
Hırslardan arınmak dileğiyle...

Ayrıca not: Hepinizi katlanır bisikletimle yenerim :D

@Ahmetgitar
ahmet yeni sayılırsın forumda
hırs performans için gerekli valla yolum bu ben hırslıyım azimliyim bu konuda, sele üstünde performans anlayışında bisiklet kardeşliği boş laflardır
gezi bisikletçisi değilim turcuda değilim ,açıkçası bu yolda devam edeceğim .

:):):);)ben orada kinaye yaptım

kinaye yaparken sembol koy örnek yukarda

Hırslardan arınmak dileğiyle...

bu sözün yarış için geçerli değil,italya giroyu seyret orada hırsın ve zaferin olayını bizzat yaşarsın.

Madem ki Kudret Bey'in şikayeti yok,o zaman benim de Kudret Bey ve arkadaşlarının konulara konu içeriğiyle alakasız girdiler yaparak konunun içeriğini saptırmasından şikayetim yok.

:harika::harika:@Recep-Şahin

ha yaşa orta karar sağlandı süper,,

valla ilk defa güzel bir tartışma olacak gibi.seviyeli..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri