Scudo Sports

şikayetim yok..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@barış barış

100 km sonra 15 km eğim diye bir kitap yazayım barış...;):)

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14963210_10154231513878742_5881588025105313454_n.jpg?oh=5cc9fb10e5fa75c265f2b14c5fa25947&oe=58944E88

faik yağcı fenaaaaaaa

yalova belediye spordan

Scudo
ayrıca kudret hocam çoğu gence örnek olan Spor gibi güzel bir uğraşa sevkeden destek olan bir insandır buradan takip edenler bilir

beğenmeyen okumaz yazmaz olur biter

@barış barış

barış soldaki ,ultra old man ismail iltır ,dozer gibi beni ezer boludan eyvahhhh

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14907700_10154664564209643_5375291967444866943_n.jpg?oh=e25761287c33e565bfeb5e6ff4ee15a3&oe=5892799D

bende senin yaşında senin kadar dinç olmak istiyorum kudret hocam inşallah en büyük hedefim bu

@barış barış

ilk kez yarıştım,ve ikinci oldum ,ama 8 yıl idmannnnnnnnn,

https://lh3.googleusercontent.com/6CMZFwJpJcMqbDSDzyGPZ1H1YzrNTI8VEPvcRjp-OIYH7B1rhSBW9452hiP_yYXRRpWgHFWMcmbP=w939-h615-no

üç adet ultra old man sağdan sola ,faik -ali rıza-ismail iltır rakiplerim,
ve nedim güçlü ,4 adet rakibi mercek altına aldım...

bu demektirki yapılacak her 55 + yaş üstü yarışta kısada podyuma çıkma şansım var, yalnız 4 rakip kısada olur ise 5 'de kalırım,senin anlayacağın ilk 10 'da yerimi aynen korurum .

podyumda yalnış yere çıktım olsun yabancı değil mete taşkın eski yalovalı..

Nedim
Güçlü01:20:41.77Master Erkek 55+1103
2307
KudretKurtcebe01:30:56.08Master Erkek 55+2
2133MeteTaşkın01:32:00.87Master Erkek 55+3198
aşağıda dostum serkanın değerli düşünceleri ,

Videolardan izledigim kadariyla yorum yapiyorum; iddiasi olmayan, yarisa sadece sosyal sorumluluk projesi ve spor olarak bakan cok buyuk bir kitle var ve starttan sonra gercekten cok sakin pedal ceviriyorlar :) bakiyorum adamin onundekiyle arasinda 5 metre mesafe var :D
Bu sebeple de sizin bahsettiginiz sorun ortaya cikiyor:Yuksek kaza riski. Bunun sebebi ne? Sebebi şu: Yarisacak sporcuyla yarismayacak sporcu (gezintiye gelmis sporcu) ayni anda start aliyor. Yarismaya gelmis adam "niye gitmiyor bunlar yahu" deyip sollmaya calisirken onundekini, gezmeye gelmis adam "yavas be" diyor :D
Bir sekilde yarisacaklarla gezinecekler ayrilmali. En basit ornekle yarismaya gelenlere start ver, 10 dk sonra ayni noktadan bu kez gezinenlere start ver :)

grand fondo çeşme yarışın kritiği,

yazan ,

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/25/25743.jpg?1454924791

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/25/25743.jpg?1454924791
Serkan Mıstınoğlu

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

bu arada nedim güçlüyü de köprüye kadar ben taşıdım diyebilirim.

@cahitakin
yahu bir insanın düşüncelerine tercüman olabilirsiniz, hislerine tercüman olabilirsiniz, hatta insan sarrafı olup analizini bile yapabilirsiniz ancak karakterine bu denli tercüman olamazsınız.
Yazdıklarınızda adeta kendimi buldum, bisiklet ile ilgili görüş ve felsefemi ne kadar da güzel tercüme etmişsiniz. Valla çok güzel, olur da kaybederim diye bir word sayfasına kopyalayıp arşivledim.
İstanbul'da olsaydınız sizinle bir kahve içmek, turlamak, muhabbet etmek isterdim, insanın bu evrende yalnız olmadığını bilmesi ne kadar da güzel bir şey!

@frtbalci

eyvallah..

köprüde rüzgar sertti

https://lh3.googleusercontent.com/TrcUlWgkdjEHXNvWA5CKOS8a1ZTx1APWVx6Q_OSIzSNAVIQJk6gxsZZ7_GeqMMyCLHqTj4nUXUoV=w490-h321-no

akıllıca,,,,,,,,

https://lh3.googleusercontent.com/c53pLX3pGtg4Z2KUuz0ZB6NTG5WZlkiJsEzGMmBNHNsoJt6BRXiaG4ujv2lDgJs6LXXehnet1QU0=w928-h615-no

tek kalan zorlandı....

https://lh3.googleusercontent.com/i-Er-Gibtz7KXwYbSViLLUCDgsjWzcziuSLz6xsYj5kLcHBDjnpqQW8kHq8v1BhC2KZWa2AjzVnz=w924-h615-no

diyagonal....takım dayanışması..aynı performansta ,

https://lh3.googleusercontent.com/PQ2NV3fu3LVUSq2zkOROBJqOOI5jX-klVJP5FcZdbRLTeVaACAZHVVT9oKQgksFQxgOmrf44OoOw=w487-h323-no

aşağıdaki gibi, bir kişinin solunda yer aldım,,,,finale doğru.

https://lh3.googleusercontent.com/iEv9y7Hyx-0yK7rwlQVWltOKTuGEChQ0Z-98Ru6MG-CxRTmv_wADOb83r6Ak4jG09oi6wAH-DU0o=w400-h265-no

dayanışma...

eyyyyyyy
mehmet sunu,
topiğin adı şikayetim yok,
senin şikayetin varmı, ?

gölgelerimizi yenmekmiydi mesele,
kendi hayatımızı yaşamakmı,
yoksa yaşam koşulları bizi dozer gibi ezdide
un ufak ettide
mutsuz bireylermi olduk,

sokakta insanlar, dokunsam ağlayacak

eyyyyy mehmet sunu
bi dörtlük yaz gene, eskisi gibi,
neşelenelim şurda,

@frtbalci

tebrikler...

Fırat
Balcı01:21:19.33Elite Erkek72111

Şehir bisikletinden, yol bisikletine terfi ettiğimin ikinci günüydü Marmara Gran Fondo yarışına katılışım. Bir çok ders çıkardım. Tek başıma çok boş kaldım, dünyanın rüzgarını yedim(köprü de dahil)başlarda istediğim bir gruba da denk gelemedim. Köprü tırmanışı öncesi vitesin problem çıkarması, ağır viteste yukarı çıkmama neden oldu ve kaybettiğim efor da gruptan kopmama neden oldu.

Başıma bir şey gelmeyecekse, bu konudan bir şey anlamadığımı belirtmek isterim.
Acaba başlığı tek anlamayan ben miyim?
Konu tam olarak nedir acaba birisi anlatabilir mi?

@Ahmetgitar Sanırım Kudret abi birilerine (ki bu birilerinin arasında forum yöneticilerinin de olması kuvvetle muhtemel) kırılmış ve bu kırgınlığıyla ilgili üstü kapalı bir sitemde bulunmuş. Ayrıntıları bilemiyoruz tabii...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Ahmetgitar Düşüncelerimi açığa vurdunuz teşekkürler. Bir de anasayfada dönüyor bu konu enteresan. Kim kimi nereye niçin şikayet ediyor anlamış değilim. Benim gördüğüm kadarıyla her zamanki gibi megalomanik bir durum söz konusu. Hatta daha açık söyliyeyim konu kirliliğidir. Başka bir üye açsa tahmin ediyorum kapatılırdı.
Pardon beğenmiyorsak yazmayacaktık değil mi?

@Mehmet Altuğ

mehmet dostum

ben şikayetim yok dedim şikayetim var demedim,yönetimle sorunum zati murat reis zamanından beri yok
delta ile olmadı hiç bir zaman,
ama açıkça şunu söyleceğim
herkes ne olduğunu sele üstünde tartsın
ne istiyorsa onu yapsın ,fakat farklı bulvara girip trafik kazası yapmasın
benim topiklerime girenler şuna dikkat etmeli ,okumadan dalıyorlar gezi anlayışında sanıyorlar ,bizde okuma özürlüğü var
önce bi okursun bu topiğin amacının ne olduğunu anlarsın ,
performans turu değildir diye yazan arkadaşlar var onlara teşekkür ediyorum,en azından söylüyorlar,
denge nasıl sağlanacak,bu forumda performans odaklı kaç kişi idman yapıyor ,sayı yok gibi
sabit topiğinde çalışan kaç kişi var,
gezi topiğine açılan topiklerin yüzde 90 'ı tur amaçlıdır, performans yok,,o zaman bu meseleyi nasıl halledeceğiz
yüzde 90 tur -gezi olur ise ben yalnız kalırım, ha ,şikayetim yok dedim ya ,
aynen tek çalışırım,
hobisi gerçekten spor yapmak isteyenler kumda iğne ,2009 senesinden beri forumda bir çok tura imza attım
ama daha sonra performansa yöneldim 10 kişi bile yoktuk
şunu anladım lay lom lom deyince herkes orada, hadi bakalım performans biraz ter dökün deyince kimse yok
ha şikayetim yok tabi
isteyen istediğini yapar kimsenin kafasına vurmuyoruz
eskiler bilir burada yol bisikletçileri ile az kapışmalar olmadı
adamların topiğine giriyorlar kel alaka mesajlar atılıyor çok yol bisikletçisi bisiklet forumu bu yüzden terketmiştir bu kişiler gerçektende performans yapan kişiler idi bisiklet sporunu kaale alıyorlardı,şimdi burada bi adet istanbul performans yol bisiklet takımı diye topik göremiyorum
tek başıma performans topiklerimle burada varım
en başta linkleri verdim ,
buraya girecekler lütfen topiklerin maiyetini okusun anlasınlar defalarca bana tekrar yaptırmasınlar
ama genede şikayetçi değilim,,
ayrıca istediğim her ilden burada performans takımlarının çokluğunu görmemdir
örnek kayseri yol takımı kahramanmaraş yol takımı ,izmir yol takımı ,bursa yalova bolu konya vs vs çoğalmalı bunlar şikayetim var işte bu
sonunda söyledim......
unutmadan mtb dalında kum gibi performansçıların bu forumda çoğalması temennisiyle.....

@Onur YCL

yazın sorun değil ....

@frtbalci

yolda başarılar dilerim hayırlı olsun nice yarışlara ..

yaw arkadaş kimseyi kötülemek gibi niyetimiz yok sadece düzgün spor sever herkese örnek ve destek olan bi abimize haksızlık yapılması benim hoşuma gitmiyor kaç kişi var Kudret hoca gibi kendini temiz bir hayata adamış yaptıklarıyla gençlere örrnek ve destek olan ve bundan hiç bir kârı çıkarı yok sitemi bile üstü kapalı saygılı sevgili muhabbetli bi adam
bu gibi adamların kıymetini bilmek lazım diye düşünüyorum ben

yoksa bizim memlekette dünya şampiyonu olsan kimin umrunda bisikletin ne değeri varki bizim memlekette önemli olan sağlık spor muhabbet temşz bir hayat

ayrıca başka bir topik açarak kaç kişi performans bisikletçiliğini hedefliyor diye sorarım , bunuda yaparım
ama cevap vermek yetmez eylem yapacak kişi ve çalışacak ben çalışacak adamlara bakarım ve başarıyı yakalayanı her zaman alkışlarım bu foruma üye değil kim ?ismail çavuşoğlu gürsel akay bisiklette rasladım 18 yaşında zıpkın delikanlı ortalama 40 ile 43 km 'yi devirdi bu adamı aynen alkışlar saygı ile eğilirim..

@barış barış
örnek genç ismail çavuşoğlu ,,fırtına ,adamı kimse tutamıyor ortalama 40 ,gençlere en iyi örnek olan genç,
bence odur ,ben kimimki..

yoksa bizim memlekette dünya şampiyonu olsan kimin umrunda bisikletin ne değeri varki ,

millet duman oldu zati barış
adamın işi yok karnı aç düşünemez bisikleti ..

@mehmetsunu
yav zati forumun bilge hocası bahadır bey oda olmasa yandık yani ,sürekli takip ettim yazılarını bize yaptığı en büyük kıyak ingilizceden türkçeye çevirmesi ,daha ne istiyoruz arkadaş ,oku oku oku derler adama, öğren ,okuyorum şu yaşımda bilgi dağarcığıma bi şeyler sokmaya çalışıyorum

@mehmetsunu

hatırlarmısın mehmet dostum yeniler bilmez sen bi adet kayseri performans topiği açtında ilgi kayseriden sıfır olmuş idi ,
valla yazık oluyor bu ülkeye amatör performans yol artı mtb kum gibi çoğalacak ondan sonra ben görecem canavarları..çalışan kazanır

@Mehmet Altuğ
Ama şikayetim var dememiş ki yok demiş. Bakın sizden sonra yazmış bunu.
Her şey sahada olacak, çok fena geliyorum vb demiş öncesinde. Eee yani? Tamam. Şuna yazarım artık sadece falan gibi sözler altında bir dolu fotoğraf, birileri büyüksün abi eline su dökülmez falan demiş.
Hem bizim tüketim karşıtı çevreciler başlığı var, ona da yazsın, neden yazmıyor ki?
Yok valla bir şey anlamadım ben :)

• Beğen
Tepkiler: appendix
ayrıca çeşitli platformlarda olan ve sahada epey ter dökmüş değerli yol bisikletçileri illaki vadır insan onları bulur ve arkasından gider arkadaş mesele azim ve kararlılık

..@Ahmetgitar

tüketime yazdım ahmet arka sayfalarda olacak ..sahada çalışarak iyi olmayı hedefliyorum
fena geliyorumun özeti bu ahmet ..

:)kimseyi dövmeyeceğiz yahu ......

Kudret abi millet zannediyorki ben, grandofondolardaki gibi assolist, bisikletin zeki müreni olursam bisiklet adına herşey düzelecek herşey yoluna girecek. Oysaki bencilce davranışlardan ziyade gruplar çoğalsa mesela bir milyonluk bir şehirde 10 tane performans, 5 tane mtb, 5 tane tur grubu çıksa farkındalık ve bisiklet sporu adına daha iyi olmazmı. Ama yok dirsek atıp grandofondada öne geçelim o daha önemli.

@Ahmetgitar olayın künhüne vakıf olmadığından başlığın nedenini bilemeyebilirsin. Kudret abiyi çeşme fondo başlığında kelbin mabadına soktular amiyane tabirle. Tabi bizim kudret abi herkese gülücük dağıtma, herkesle iyi geçinme meşrebinde bir adam olduğundan tepkisini de böyle ortaya koydu.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri