Scudo Sports

Sık lastik patlaması

Tepki
13
Arkadaşlar xc 500 kullanıyorum. Üzerindeki lastik cst. Bisikleti alalı yaklaşık 2 hafta oluyor. Bisikleti az kullanmama rağmen 2 defa lastik patladı.(1 ön,1 arka)

Cst lastik asfalt yol için midir?
Toprak, patika, ormanlık alanlarda kullanmak için hangi lastiği tavsiye edersiniz?
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Scudo
aynı sorun bendede sık sık olur. kiloya bağlarım ama bakalım bilimsel bi açıklama gelecek midir?

Büyük ihtimal jantlarda koruma şeridi yoktur.(İç lastiğin jant teli deliklerine girmesini engelleyen bant) Eğer yoksa iç-dış lastikleri söküp,elektrik bandı tarzında bir şeyle sararsanız sorununuz çözülecektir diye tahmin ediyorum.

@Samet Şenel
Ben elektrik bantı kullanıyordum ama .. .
elektrik bantı fazla uzun ömürlü olmuyor malasef ama geçi bir çözüm oluşturuyor,eski bir iç lastiği bant gibi kesip ince şerit yaparak kullanabilirsiniz ben uğraşamam derseniz ; iç lastik koruyucu hazır şeritler var. 5tl gibi cüzi bir fiyata satılıyor tüm bisikletçilerde mutlaka vardır.Bol pedallar .

• Beğen
Tepkiler: nime
lastik koruyucu şeritleri tavsiye ederim bide iç lastiğin için epatlak önleyici sıvı sıktınızmı sorun yüzde 70ortadan kalkacağına inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Dış lastik MICHELIN 1,95 sprint (29-58 p.s.i.)
Bu lastiğin hangi yol şartı için uygun olduğunu bilen var mı?

Geri