Vakit geçiriyorum sorun yok. Şu detayları satayim sıra bisikletlere gelecek.Abi kargola bana kurtarayım seni bu dertten![]()
35 lira ikisi birden
Vakit geçiriyorum sorun yok. Şu detayları satayim sıra bisikletlere gelecek.
bisikleti mi bıraktınızVakit geçiriyorum sorun yok. Şu detayları satayim sıra bisikletlere gelecek.
Böyle giderse bırakacağım. Ankarayi otoban yaptılar.bisikleti mi bıraktınız
Biraz daha açıklayabilir misiniz?Böyle giderse bırakacağım. Ankarayi otoban yaptılar.
Bisiklete bineniyorum. Pandemi sebebiyle herkes otomobille geziyor ve her saat trafik var. Çıktım hassas güneşte dolaşmam sakıncalı ben o yüzden saat 21 den sonra bisiklete biniyordum. O saatten sonra sokağa çıkma yasağı var. Böyle 2 sene daha devam ederse bisiklet sadece anı olarak kalacak bende.Biraz daha açıklayabilir misiniz?
Sabah 06.00-09.00 arası uygun değil mi? Ankara'da olduğum dönemde o saatlerde Ulus yokuşu dahi bomboş rahatlıkla sürüşe müsait idi.Bisiklete bineniyorum. Pandemi sebebiyle herkes otomobille geziyor ve her saat trafik var. Çıktım hassas güneşte dolaşmam sakıncalı ben o yüzden saat 21 den sonra bisiklete biniyordum. O saatten sonra sokağa çıkma yasağı var. Böyle 2 sene daha devam ederse bisiklet sadece anı olarak kalacak bende.
Benim için değil.Sabah 06.00-09.00 arası uygun değil mi? Ankara'da olduğum dönemde o saatlerde Ulus yokuşu dahi bomboş rahatlıkla sürüşe müsait idi.
satıldımı?