Scudo Sports

Sigma CuberiderII arka flaşörümün bağlantı lastiği koptu..

ozgurcann

Üye
Tepki
12
Böyle olacağı belliydi zaten, koskoca 5 ledli flaşörü dandik bir lastik ile tutturmuşlar. Lastik üzerinde bir ay içinde çatlaklar oluşmuştu ve sonunda geçen gün kendini bırakmış, balkonda dururken olduğundan düşürüp kaybetmemiş oldum şans eseri.
Buna yeni bir lastik uydurulabilir tahminimce ama daha sıkı bir biçimde sele borusuna bağlama yöntemi var mıdır acaba? Yeni lastik de zamanla kopacaktır çünkü...

Scudo
Aynı problem bende de oldu. Lastik kopmadan elektrik bandıyla etrafını sardım, şimdi içimde düşme korkusu kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Benimki de koptu, şansıma o ara elimde scwhalbe lastik levyesinden çıkan siyah ve enli lastikle tutturdum. Sapasağlam oldu

Benmki de koptu ama falşörü tutan siyah parçayı da kaybettim malesef yoksa herhangi bi lastikle yapmayı düşünüyordum..

lastik yerine oring kullansanız sonuçta lastikler hurda malzemeden üretiliyor ama oring kaliteli malzemelerden üretilmekte 3 mm kalınlığında bi oring işinizi görür bence

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Ben 3 senedir Cuberider ın eski modelini kullanıyorum hiç bişey olmadı ama tabiki kullanım şartları değiştiriyor oldukça...

Eğer Yakındaysan dükkanıma uğra sana vidalı bir parça vereyim lastikle falan uğraşma... Daha öncede denedik oldu... Bu reflektörlerin plastik kelepçelerini vida yerinden çıkarıp Cuberider ın bağlantısnın vida yerinden takıyorsun oluyor...

@haydarpasa781

silikon düşebilir ama belli bi sarsıntıdan sonra

Geri