Arkadaşlar bugün Sigma BC 8.12 Bisiklet sayacı aldım. Her ayarını yaptım sıkıntısız çalışıyor fakat kapatmayı bulamadım. Kapanma modu yok mu yoksa? Kullanan veya bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
@nevzatsercanoktay
Kapanmiyor! Belli bir sure tuslara dokunmazsaniz yada tekerlek hareketi algilamazsa kapaniyor. Tusa bastiginizda veya tekerlek hareketi algiladiginda otomatik olarak aciliyor
Cogu KM saati bu sekilde calisir...
@NewStyle hocam hic bilmiyorum ki, ama var sanirim cunku tuslarla ayar yapmaktan baska bi sey yapamiyorum
Arkadaslar bu km saatlerinin miknatisini okuyan, maşaya takilan parcasi yani, onu plastik kelepceyle nasil tutturabiliriz? Lastik cok guvensiz.geliyor bana
Sayaçta herhangi bir hareket olmayınca uyku moduna geçiyor "BC 812" gibi bir yazı ekranda kalıyor. Teker dönmeye başladımı otomatik çalışmaya başlıyor.
Ayrıca Sigma BC509 un kitapçığında "pil ömrü günlük 1 saat kullanımla ortalama 2 yıldır" şeklinde bir yazı vardı.
8.12 Decathlonda indirimde idi almayı düşünüyordum,sitesindeki yorumlarda oto start olmadığı her yeni başlangıçta düğmesine basıyoruz gibisine yorumlar yapılmış bende kararsız kaldım almadım zaten stokta kalmamış.sağlık olsun