Scudo Sports

İnceleme Sigma BC 5.12 Kablolu Bisiklet Km Saati

vatan

Daimi Üye
Tepki
108
İsim
Vatan
Bisiklet
Mosso
Herkese merhaba yeni bisikleti aldıktan sonra yavaş yavaş aksesuar topluyorum fakat bugün başıma kötü bir şey geldi ...
Okula giderken %15lik bir eğim var o rampayı çıkarken bisikletin zinciri kırıldı :acpsnr:
Mosso legarda 1621 msm kullanıyorum 6 gün önce almıştım :ytrya::krktm::krktm:
Km saatini cocukluğumdan beri hayal ederdim ve sonunda aldım keyifli seyirler :)

Bugün sürdüm biraz, çok hoş oluyor ne kadar hız yaptığını görmek :D Rekorum 47.4 km/h :)

skms.png

Scudo
İyi günlerde kullanın. Fakat hız saatini kondisyon tutmak, belli bir tempo yakalamak ve bu tempo süresini her geçen gün uzatmak için kullanın. Hız rekorları kırmak için değil :) hem bedenen hem ruhen daha sağlıklı olur.

Hayırlı olsun diyelim ama zincir hemen neden koptu. Yük altında vites değiştirmeyin. Bu kadar çabuk kopması sıkıntı

Şürüş ve vites kültürünüzü gözden geçirin

@soneryen hiç bir yük yoktu üzerimde okula alterntive yoldan gidiyordum ön vitesi 2den1e aldım kırıldı

@vatan
Yük altında derken o değil aslında. Yani pedala yüklenirken vites değiştirmek yokuşta yükteyken vites düşürmek gibi. Sizin bundan olmuştur kesin demiyorum. Bu şekilde yapıyorsanız dikkatli olmak adına.

• Beğen
Tepkiler: vatan
Geri