Scudo Sports

Sigma BC 16.12

Tepki
1
Merhabalar;
bugün ilk kablosuz sayacımı aldım Sigma 16.12 bisiklet üzerindeki kurulumunu yaptım fakat sayacımı açtıktan sonra nasıl kapatacağımı bulamadım sayaç gören masum köylü olarak.
kendi kendine 5 dakika sonra uyku moduna geçeceği 15 dakika sonra kapanacağı yazıyor kitapçağında fakat yarım saat geçmesine rağmen yazılar mevcut hala üzerinde açık kaldığı süreyi gösteriyor, bu kapandı anlamınamı geliyor?
yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Kapanma şekli öyledir bence, ekranı tam kapatmıyor olabilir.

Ekranı tamamen kapanmaz, model numarası ve saat ekranda sürekli kalır.

gürkan beyin dediği gibi saat ve 16.12sts yazısı hep ekran kalıyor.

Arkadaşlar ben de yeni oldum kurulu yaptım fakat herhalde sensörle birbirini görmüyor sayacı takınacak km yanıp sönüyor ilerledikçe bir şey olmuyor, acaba devreye alamadım nerde yanlış yaptım

janta takilan miknatis ile masaya takilan alicinin arsindaki mesafeyi dogru ayarladinizmi? Bir de masadaki alicinin, miknatisi görecek olan kismini dogru tam miknatisin hisasinda olmasi gerekiyor. Alici ile miknatisin arasindaki mesafe nerdeyse kücük parmagin kalinligindan daha az oluyor.

Arkadaşlar sıgma bc 1612 km saatine 29x2.10 lastik ebatı kodunu bulamadım whell sıze no giremiyorum bilen var ise teşekkür ederim kitapcık yok oldu bulamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: AyhanCiceksever
Geri