Scudo Sports

SIGMA BC-16.12 STS CAD Modeli Kadans Çalıştıramadım

YILMAZ Doğucan

Aktif Üye
Tepki
63
İsim
YILMAZ DOĞUCAN
Bisiklet
Sedona
Merhabalar sigma km saatimde kadans sayacım okumuyor yanlışmı bağladım acaba km saati üzerinde menü devamlı 0 gösteriyor ve bazende kadans menüsü kayboluyor anlamadım gitti pilide çıkardım baktım gene çözülmedi.

Dosyalar

• 20150630_005722.jpg
    20150630_005722.jpg
    64,2 KB · Okunma: 81
  • 20150630_005727.jpg
    20150630_005727.jpg
    72,7 KB · Okunma: 78
Scudo
Aradaki mesafe uzak görünüyor biraz. Mıknatısı çıkartıp elinizle sağ-sol yapın sensöre yaklaşıp, okuyosa mıknatısla sensör arasındaki mesafeyi azaltın. Gene okumuyosa sensör bozuktur.

Sensor mıknatıstan önde duruyor resimlerde gördügüm kadarıyla. Sensorun sensor yazan kısmına hizalayarak mıknatısı yerlestir ve aynı hizadayken arasında max 1.2 cm olmalı sen onu 1 cm in altına düşür öyle dene

tamam teşekkürler deneyeceğim :)

dostlar denedim yine olmadı .s aldığım yer eskişehirde ankaradaki bir bayiden değiştirebilirmiyim eğer sensör arızalı ise

• Beğen
Tepkiler: yeyu
Ayni sorun bende de var. Sensor gostergenin dibinden calisiyor. Ancak kadroya montajladigin zaman askida calisiyor. Ustune bindigim zaman calismiyor. Muhtemelen sensor ile gosterge arasi mesafeden kaynakli. Bir de ben cep telefonu icin kadro cantasi kullaniyorum. Muhtemelen telefon sinyali kesiyor. Su ana kadar telefonu koyacak baska bir yer bulamadigim icin deneyemedim.

Bozuk değildir kesinlikle. Ben de takarken çok uğraştım,16.12 + kadans çok sorunlu bir aletmiş,bazen göstermiyor,gösteriyor hiç belli olmuyor.Biraz daha uğraşın sağ-sol deneyin derim ben eğer yeni ise bozuk olma ihtimali çok yok.

• Beğen
merhaba,

bilgisayar gidon boğazına mi takili? eger oyleyse kadans sonsorunu gormeme ihtimali var, gidonun sol tarafina takin bilgisayari duzelir, en azından bende oyle oldu

• Beğen
merhabalar uzun aradan sonra sorun çözüldü.

ilk önce ürünü aldığım yere mail atmıştım, sorunu çözememiştik daha sonra direk sigmaya mail attım. adamlar bana şu maili gönderdiler.

"
Dear Customer,

Please send us pictures of the assembly on your bike.
Please check the battery cover of the Cadence Transmitter. Is the little silver Contact beside the cover still ok? (picture below)

Mit freundlichen Grüßen/Best regards

Silke Becker

Batteriekontakt OK.jpg "

bir de bu fotoğrafı gönderdiler. benim sorun da pilin üzerindeki metalin boyu kısa kalmış. elimle açtım ve çalıştı.

Geri