Scudo Sports

Sigma BC 16.12 Km. Saati Görüntü Gelmiyor Yardım (Acil)

recep24ank

Forum Bağımlısı
Tepki
4.678
İsim
Recep Eşref ÇINAR
Bisiklet
Carraro
Bisiklete bindim Sigma BC 16.12 Km. Saatinin çalışmadıgını fark ettim. Belki pili bitmiştir diye de yeni pil taktım. Km saatinin sadece yeşil ışıgı yanıyor hiç görüntü gelmiyor. Bunun bir çözümü veya önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde alttaki iki tuşa aynı anda 6-7 saniye basık tuttum bir işe yaramadı. Sadece ışık yanıyor. Bunun yanısıra bu saatler nasıl sokuluyor bilgisi olan varsa yada bir video paylaşırsa çok sevinirim.

Scudo
Resetlemeyi denedinizmi

@NewStyle
Arkasında reset düğmesi maalesef yok. Onun yerine 5 tane yuvarlak temas iletken ince demirleri par. Onlara da basık tuttum ama olmadı. Bilinen bir yöntemi vardır ama ben bulamadım. O yuzden çözüm aradım.

Hocam pili ters takmadı iseniz
1-pili bir süre çıkarıp bekleyiniz
2-pil haznesindeki + - yi kısa devre yapın
3-altta iki düğmeyi 5 sn basılı tutunuz

Yine olmadı ise şuna bir göz at
(link)

@Hamit.Ç
Pilini değiştirdim sonuç yine aynı sadece yeşil ışık yanıyor görüntü yok.
@NewStyle
Pili çıkartmayı da denedim. ters takıp da resetleme de denedim. kısa devre de denedım. 5 saniye geçtim 15 saniye ble bekledim. tüm tuşlarda da denedim ama sonuç alamadım. Pdf dokumanını da inceledım ama ayrıntılı bilgi yok maalesef. Uyuz oldum. Işıgı yanıp görüntü gelmemesi çok garip.

İçi nemlenmiş olabilir sıcak ortamda bekletin bir süre sonrasında düzelebilir

@NewStyle
Onuda denedım. Hatta 2 gun prinç kavanozuna koydum. uyuz etti beni. 2 gun daha deneyeceğim.

Arkadaslar bu km saatlerinin miknatisini okuyan, maşaya takilan parcasi yani, onu plastik kelepceyle nasil tutturabiliriz? Lastik cok guvensiz.geliyor bana :(

Arkadaşlar 2-3 gün daha prinç kavonozda beklettim. sonuç değişmedi. bu saati aktif hale getiren bir tuş kombinasyonu yokmu. sadece yeşil ışıgı yanıyor. ne denediysem olmadı. bilenler yardım etsin lütfen.

En önemli metodu denememişsiniz. Kesin çözüm 3 kez yere vurma ve tokatlama tekniği :) Şaka bir yana bendeki de aynısı fakat hiç öyle birşey yapmadı. Fabrika çıkışlı bir sorun olabilir...

hocam faturası duruyor ise faturası ile birlikte aslı bisiklet ile iletişime geçin birebir yenisi ile değiştirsinler cihaza zarar vermeyin vurma etme ile olacak iş değil. fatura var ise aslı bisiklet son derece hızlı bir şekilde yardımcı olur. fatura yok ise. yeni aldım kaybettim deyip durumu sigmanın kendisine güzel bir almanca çeviri ile mail atın bazen iyi bir arkadaşa denk gelir ise yardımcı oluyor. fotoğrafını çekip öyle bir mail atın. ama faturanız var ise kolayca sorunsuz aslı bisiklet yardımcı olur faturanız yok ise ve kablosuz modeli ise bana özelden ulaşırsan kendi faturamın nüshasını sana gönderebilirim böylelikle garantiden sorunsuz faydalanabilirsin.

Geri