Scudo Sports

Sigma BC 16.12 Decathlon

Alper TEKE

Üye
Tepki
1
İsim
Alper
Selamlar, decathlonda 140 tl ye Sigma bc 16.12 var kablosuz yorumlara bakınca herkez kötü yorum yapmıs bide bu decathlondaki ürün kadanslımıdır isteğe bağlı pedal ritmi yazıyor fakat kadans ölcer yok gibisinden yorumlar var en fazla 150 tl ye kadans ölçerli ve kablosuz bisiklet sayacı bulabilirmiyim?

Scudo
@Alper TEKE Yurtdışından bakabilirsiniz.
Bike-discount sitesinden sigma 16.12 kadanslı modeli 39 euro a almıştım.

@delann
teşekkür ederim bakacağım.

(link) bu sitede 20 euro yazıyor kadanslımıdır yoksa 5 euroluk kadans sensörünüde mi alacağız?

@Alper TEKE Kadanslı olan bu, (link)
Yanında CAD yazar.
Başka sitelerden de bakılabilir, TR' den daha ucuza geleceği kesin. 75 euro nun altı olduğundan gümrükte vergi de verilmesi gerekmiyor.

@Alper TEKE

Decathlondan Sigma 12.12 aldım. Dışarıda en uygun fiyatı 140 tl idi. Ben 110 liraya aldım.

16.12 modelinde kadans ölçer olayından tam emin değilim. Çünkü kadans ölçer olmayan modelleride var.

Ürünün hiç bir kusuru yok. Şuna dikkat etmek lazım. Jant teline taktığınız apart kendi etrafında dönebiliyor bazen (geçmeli olduğu için ). Buda okumada güçlüğe neden olabiliyor. Ben o aygıtı jant tellerinin buluştuğu kısma sıkıştırdım. Asla yerinden oynamıyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum.

@delann 12.12 ye sonradan kadans ölçer alabilme gibi bi şansımız varmı mesela?

Kadans ölçer yok. Bu tip ürünleri yurtdışından almak daha avantajlı.

Xlc nin kadanslı modeli 150₺ civarlarında

Geri