Scudo Sports

Sigma 8.12 aldım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Şimdi tekerlek çapını hesaplarken; (link) buradan hesaplattığım zaman 700x23c lastik için değer 2099mm çıkıyor, fakat Sigma'nın tablosunda 2125 değeri var.. ikisi de ETRTO'yu baz aldığına göre fark nereden kaynaklanmış olabilir? ben sigma tablosuna göre 2125 değerini girdim cihaza. doğru mu yaptım acaba?

Scudo
@Erdem KONYALI

Hayır yanlış yaptınız. Cihazınızdan Other seçeneğini seçip değeri mm cinsinden cihaza girmeniz gerekiyor.

HTC Wildfire S cihazımdan tapatalk ile gönderildi..

@Mustafa T.

yani 2099mm değerine göre mi ayarlamam gerekiyordu?

Biz üç arkadaş, farklı saatlerle ve gps le karşılaştırma yaparız, hep doğru sonuç verir katalog değerleri.

Ama mesela hibridimde başka bir saat var, tekerler yine 700*23 ama katalogta girmem gereken değer 2133..O da öyle doğru sonuç veriyor. Saate göre değişiyor muhtemel.

700x23 kullanıyorum benimde sigma bc 8.12 1 yıldır kullanıyorum benimde 2125 kardeşimin 24 jant bisikletinde tchibo km saati var onunla yan yana giderken hızlarımız aynı yani doğrusu 2125.

Fark 2,6 cm. Ciddi bir fark var. 1000 turda 2,6 km fark olur. Siz en iyisi gerçek ölçüm yapıp girin.

En dogru secim Ali uzelin dedigi gibi kendi yaptigin ölcüm. Saatin icindeki ölcüm ortalama bir ölcüm oluyor. Her bisiklet de ayni ölcü olmuyor.

Sigmanın veri tablosuna göre giriş yapın derim. Bende de sigma var ve tablo ne diyorsa onu girdim. Sonuçta basit bir firma değil ürünleri kaliteli firmanın buna göre bir ar-ge si vardır.

arkadaşlar yeni aldım , kurulumu kitapçığa ve kendi videosuna göre yaptım. ayarları da girdim.

lastiği elimle döndürüyorum ama verilerde bir oynama bile olmuyor. atladığım bir şey mi var acaba ?

Maşanızdaki ve jant tellerinizdeki aparatların birbirine oldukça yakın geçiş yaptığından emin olun.

image.jpeg Ağustos ayında Trakya'dan antalya
ya çıkacak arkadaş varmıdır aramızda

@C. Tiryaki

hocam çözdüm ya sonunda gidona ters yapıştırmışım , kablo kısmı içe dönük olmalıymış ben ters takmışım.

ekrandaki saat hiç kapanmıyor sanırım ?

@the_dr Ben 16.12 kullanıyorum onda kapanmıyor. Ürün adı ve saat kullanılmadığı sürece gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: the_dr
Geri