Scudo Sports

Sigma 1609 sts lastikleri koptu nerden bulabilirim?

F.Ertuğrul Aydın

Forum Demirbaşı
Tepki
94
Bisiklet
Scott
Sigma 1609 sts lastikleri koptu nerden bulabilirim veya onun yerine başka bir çaremiz var mı? bu halka lastiklerin ismi Oring diye geçiyormuş ama bulamadım açıkçası :)2 tane lastik vardı biri cadence'ye ait diğeri speed sensörüne durduk yere koptular :(

Scudo
Kablo sabitlemek / birleştirmek için şeffaf kelepçeler oluyor(ismini bilmiyorum umarım doğru tarif etmişimdir) onları kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
kelepçelerden bende var ama nasıl yapılacak aralarından geçirebileceğim bir delik yokki :( anca lastikle tutturmam lazım onuda bulamıyom

@F.Ertuğrul Aydın
Kitapçığında vardı nasıl yapıldığı

kutunun içinde kelepçe geliyor ama cadence mıknatısını tutturabiliyorum sadece :)

aa arkadaşlar dikkat etmemişim ya delik varmış üstünde :) yardımlarınız için teşekkür ediyorum herkese iyi bayramlar :)

STS 1009 ile 1609 un bağlantı kompenentleri aynı. Şu an kurulumu baktım. Kurulum belgelerini atmadıysanız 5. kısma bakın kasayı kablo bağı ile nasıl bağlayacağını gösteriyor. Eğer kurulum belgeleriniz yoksa

(link)

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
yav verdikleri kelepçelerle anca cadence sensörünü kilitleyebildim çok küçük vermişler .speed sensörünü kelepçelemek için daha büyük bi kelepçe almam gerekecek :)

@F.Ertuğrul Aydın
Bende de yetişmemişti,biraz zorladımı esniyorlar

Geri